OUTFITS OF 2013

Hei igjen, superstjerner ♥

Jeg ser at flere av dere ønsker en samlet oppsummering av alle antrekkene i 2013, så derfor har jeg mekket sammen tidenes største outfit-kollasj. Det ble jaggu en del outfits i året som gikk, og enda flere skal det bli i år. Jeg har jo en følelse av at det er outfit-innleggene dere liker best, eller tar jeg feil der? Nå skal vi bare få litt lysere dager sånn at det faktisk er mulig å ta antreksbilder etter lunsj. Hehe. 

Her er altså en samlet oversikt over det aller meste jeg var iført i 2013. Har dere noen favoritter, og er det noe mer dere ønsker å se mer av?

Flere bilder av de forskjellige antrekkene finner dere HER


Ellers har dagen flydd forbi, og jeg har druknet i papirarbeid som jeg heldigvis har fått orden på før helgen. Nå har jeg sunket ned i sofaen som jeg by the way skal vise dere mer av i morgen, middagen er allerede inntatt, jeg har to episoder av Big Bang Theory foran meg, og i kveld skal jeg ut og drikke vin med Belinda. Deilig fredag!

Hvordan har dagen deres vært da? Noen herlige planer for helgen?

SMASK