OUTFITTERS NATION + KONKURRANSE

Hei igjen fine lesere.

På fredag var jeg innom min tidligere arbeidsplass, Bestseller, for å ta en titt på kolleksjonen til Outfitters Nation som er et rått og up-coming brand hos nettopp Bestseller. Merket har eksistert en stund, men nå har kolleksjonene blitt tatt til et helt nytt nivå, og jeg må bare si at jeg elsker disse klærene. Jeg fikk ta en titt på S/S 13 kolleksjonen, og jeg sier bare; GLED DERE! Når våren nærmer seg vil Outfitters tilby knæsje, freshe farger, og fantastiske fittinger. Både til gutt og jente, for Outfitters Nation er nemlig et unisex klesmerke, og tilbyr klær til både gutt og jente. Hurra!

Som dere sikkert har merket den siste tiden, er jeg supergiret på konkurranser, nettopp fordi jeg elsker å få muligheten til å gi noe til mine fantastiske seere. Denne gangen har dere muligheten til å vinne (sett dere godt til rette nå, folkens) klær fra Outfitters Nation til en verdi av 5000,-! Jada, dere hørte riktig. 5000,- 

Jeg oppfordrer alle til å like denne Facebooksiden her: /www.facebook.com/OutfittersNationNorway, og klikk dere inn på nettopp denne siden for å delta i konkurransen. Der vil dere måtte svare på et enkelt spørsmål, og for å gi et lite hint, finner dere svaret i dette blogginnlegget. 

Herregud så gøy det er med konkurranser… Er dere ikke enig?? Woohoooooo

//Bilder er tatt med mitt elskede Canon. Les mer HER