OVERALL AND HAPPY PRINTS

Happy Friday, hotties ♥

Da var det jaggu fredag igjen, gitt… I hvert fall for dere, for her er det fremdeles torsdag, og denne torsdagen har gått med til en real shoppingrunde på Ala Moana shoppingsenter her på Hawaii. Været har nemlig vært litt overskyet, så da tenkte vi at det var like greit å gjøre unna det meste av shoppingen før solen kommer tilbake for fult. 

Shopping ble det, for å si det sånn, og som den Converse-elskeren som jeg er, var det helt naturlig at tre nye par fikk bli med tilbake på hotellet. De fresheste modellene EVER, og disse skal jeg snart vise dere. Etter vi hadde svidd av noen kronasjer, tuslet vi litt rundt i Ala Moana Park som ligger like ved kjøpesenteret. Her fikk Dennis svingt seg bak kamera, og jeg gjorde mitt beste med å posere til den store gullmedalje. Helloooo, dagens outfit. Da var det oss igjen, gitt! 

Bloggere, ass! Snodig art…

Tank topp fra SomeWear/Junkyard (her) // Converse kjøpt i San Diego // overall fra Flat Top/Urban (her) // snapback fra Nike // kort topp fra Forever21 // armbånd fra H&M/Bud to Rose (her) // solbriller fra Choies (her

Nå hopper vi snart til køys… Måtte dere få en svingende flott fredag så lenge, så snakkes vi om noen timer. 

Digger dere, fininger ♥