Annonse

OVERALL

Helloooooo ♥

Jeg har akkurat kommet meg ut til mamsen og Fokus etter tidenes kleineste fotosjut. Med MEG SELV! Haha.. Det finnes ikke noe mer NØRD enn å finne en location hvor befolkningen vandrer forbi, mens man prøver å posere foran et kamera innstilt på selvutløser. Ojojoj, skyt meg! 

Jaddaa.. Jeg tenkte det var på sin plass å komme med et outfitinnlegg, og siden jeg ikke hadde tilgang på en fotograf i dag tok jeg saken i egne hender, fant en location og satte i gang. Anstrengt? I aller høyeste grad, men jeg vil tørre å påstå at antrekket kommer rimelig greit frem. Denne overallen er en soleklar og barnslig sommerfavoritt. I love it!

Overall fra FlatTop // T-shirt fra Sisters Point // Armbånd fra H&M/Hipanema (her) // Platforms og snapback fra Adidas // Neon Revolution Nailpolish fra OPI

Nå skal vi skravle og kose oss her i heimen før jeg skal møte jentene på Kontraskjæret for litt utendørs VM hygge. Jeg er absolutt ikke noe fotballfan, men siden PAY er så sjuuukt ivrig, blir jeg rett og slett giret på å joine. Haha! Hvem skal vi heie på? Brasil? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse