OVERNATTING OG GODE VENNER!

At det å male kan gjøre en såpass utslitt som jeg er nå, er jo bare et soleklart tegn på at jeg må begynne å trenge, hah. Jeg har allerede begynt å bli støl, liksom – ikke bra! Jeg er heldigvis ferdig med 2. strøk i stuen, og nå gjenstår 2. strøk på soverommet, så jeg satser på å bli ferdig i dag – det hadde vært så digg ♥

Som jeg nevnte før i dag har vi hatt en skikkelig herlig helg med mange hyggelige gjøremål. På fredag var Dennis og jeg, Morten og Caspar invitert ut til Thine og Thomas på Langhus. Thine ble en av mine aller første bestiser på ungdomsskolen i Bergen, og tilhører denne bergensergjengen som fortsatt holder sammen i tykt og tynt – det er så herlig! Vi er en ganske så stor gjeng som har vært venner i hele 18 år (herregud det er lenge) og Thine, Morten og jeg er tre av disse, som er de eneste som er bosatt på Østlandet. Resten av gjengen holder koken i byen mellom de syv fjell, og Thomas er altså samboeren til Thine. De to har en sønn, og har nylig flyttet ut til Langhus, så nå skjønner dere liksom litt mer av bakgrunnen for denne turen, hihi.

Caspar, Morten (og hunden deres Bastian), Dennis og jeg roadtrippet utover på fredagsettermiddagen, og der ventet god stemning og førjulsmiddag på oss. Thine hadde disket opp med pinnekjøtt og hjemmelaget kålrabistappe, og duften av jul gjorde ankomsten ekstra koselig. Den lukten vekker jo så gode minner (selv om jeg ikke lenger spiser pinnekjøtt), og frosten som hadde lagt og som ble lyst opp av lykten som stod utenfor, førte til at jeg et lite øyeblikk følte det var julaften, hihi – hei, hei julestemning!

Apropos pinnekjøtt – jeg prøvde faktisk å smake bittelitt på kjøttet bare for å se hvordan jeg følte det, eller hvordan det i det hele tatt smakte etter to år uten animalske produkter, og jeg kan si så mye som at det ikke smakte særlig digg. Et lite snev av smaken var på en måte godt – men bare grunnet minnene knyttet til den… Utover det smakte det bare skikkelig dyr, hvis dere skjønner… Jeg kunne liksom smake den stakkars sauen i kjeften min, og det vil jeg aldri gjøre igjen… Tiden med pinnekjøtt er forbi, og det føles faktisk skikkelig bra. Thine – som den fantastiske vertinnen hun er, hadde selvsagt tatt hensyn og disket opp med superdigge schnitzler! I tillegg bruker hun ikke kumelk i matlagingen, så den kålrabistappen kunne vi kose oss med alle mann. Guri land så god den var – nam ♥

 

Vi overnattet hele gjengen, og ble sittende og skravle og le til langt på natt. Lille Thor vekket oss i halv ni-draget, og da koste vi oss med en god frokost før vi alle gikk ut på en liten skogstur i det fine været. Bastian måtte jo få seg en tur, og vi hadde jo i grunn godt av litt frisk luft vi også. Bastian er forresten verdens skjønneste hund, som Morten har adoptert i Budapest hvor han nå tar en mastergrad i psykologi. Fine Morten som er så god – og fine Bastian som har blitt en del av gjengen ♥

For en fantastisk helg! Nå venter litt mer maling på meg, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig søndagskveld. Måtte den bli avslappende og fin ♥

Sees i morgen, skjønne venner!