ØVERST PÅ ØNSKELISTEN!

Hei vakreste lesere.

Etter en titt på en nyoppdaget, helt fantastisk nettside, som vi her på kontoret kom over, har jeg nå funnet ut at jeg ønsker en total forandring i hjemmet mitt! Jeg sitter nærmest og sikler i begistring for disse helt magiske møblene, og kunne så inderlig ønske jeg hadde x antall tusen på konto. Hadde jeg hatt det, skulle jeg snarest handlet inn både dette og mere til. Åååh, tenk å sette seg i en sølv stol, eller denne helt rå, store stolen med print! Jeg ser resultatet for meg og drømmer meg bort i en interiør-verden full av farger og rett og slett glade møbler og tilbehør…

I dag skal jeg spante på meg et flaxlodd til 25,- legge godviljen og optimismen til, og krysse fingrene for at det er jeg som kan få gleden av å skrape frem millionen! Hahah, tok meg selv i å bli ekstra glad et lite sekund, rett og slett fordi jeg trodde at jeg kom til å vinne… Jaja, optimismen lenge leve! Wish me luck… Hehe

Nå setter vi oss straks i bilen og suser hjem til Oslo, etter nok en fin dag på jobb i Drammen. I kveld blir det hygge med Christina og Dennis… Koselig!

Smask