Annonse

ØYEBLIKKET VI ALLE HAR VENTET PÅ

Jeg er hundre prosent sikker på at det er mange av dere som elsker Game of Thrones like mye som oss, og som i en evighet har ventet i spenning på den nye sesongen. Nå er premieren like rundt hjørnet – i morgen skjer det – øyeblikket vi alle har ventet på!

Dennis brukte lang tid på å prøve og overtale meg til å se den første sesongen. Game of Thrones? Nei takk! Jeg ville ikke en gang gi serien en sjanse, og var bestemt på at dette var noe som ikke ville falle i smak hos meg. Drager og white walkers? Ellers takk. Jeg er så evig glad for at Dennis ikke ga opp – han klarte å overbevise meg til slutt, og jeg gikk med på å se noen episoder i 1. sesong. Før jeg visste ordet av det var jeg fullstendig hooked – ingen annen serie har fått meg så engasjert, så forbanna, eller vekket så mange følelser på én og samme gang. Jeg har grått. Jeg har ledd. Jeg har bannet. Herregud – dette er perfeksjon i en serie jeg aldri vil skal ta slutt.

Nå har imidlertid GOT kommet til veis ende. Sesong 8 er den siste sesongen, og tanken på at det ikke er mer etter dette gjør meg i grunn bare skikkelig fortvilet. Samtidig er det vel noe med å gi seg på topp? Ryktene tilsier at de første episodene inneholder alt man kan drømme om, pluss litt til. Det er et knippe GOT-entusiaster som har fått se de to første episodene, og skal man tro på dem, har vi ekstremt mye å glede oss til. Det kribler i hele kroppen – jeg kan nesten ikke vente…

Så… Siden vi likevel venter på mini, og siden vi holder fortet denne påsken, er det jo ikke noe som er kjekkere enn å ha en serie vi kan kose oss med. Nå slippes det riktignok bare én episode i uken, men den første episoden varer i over 1 time. Gud bedre for en ellevill time dette kommer til å bli. Kanskje den gjør meg så engasjert at den setter i gang hele fødselen? Haha!

Opp med hånden de som gleder seg? Eller er du en av dem som enda ikke har blitt bitt av GOT-basillen?

Klem i fleng

Annonse