Annonse

PÅ BYEN ER JEG…

Helloooo, lovers 

Dere har ønsket et sånt fullfør-setningen-innlegg, så nå har jeg leitet internettet rundt etter litt inspo, hehe. Jeg fant litt av hvert, har tilføyet noen egenkomponerte, og skal straks fullføre noen-og-tyve setninger. Nå blir dere enda bedre kjent med meg, haha, og så slenger jeg med noen bilder fra i fjor i samme slengen.. 

I vennegjengen er jeg egentlig hun som elsker å invitere inn til en hyggelig sammenkomst, men som i det siste har hatt for lite ork til å gidde å rydde, noe som gjør det litt vanskelig å invitere. Jeg elsker å stelle i stand og sørge for at vennene mine har det bra, og det betyr ekstremt mye for meg at venninnene mine kan føle seg hjemme hos meg.

På jobb er jeg veldig seriøs, men også ekstremt ustrukturert! Jeg setter alltid opp en agenda for dagen, men har en tendens til å gå løs på alle punktene samtidig, og da blir alt bare rot!

I matbutikken er jeg hun som i altfor mange tilfeller handler på tom mage, og som derfor handler med seg fire ganger så mye som nødvendig. Da putter jeg ALT jeg har lyst på i handlekurven.

På McDonalds er jeg hun som alltid bestiller det samme; En dobbel cheesburger og en Happy Meal med chicken nuggets, haha!

På fest er jeg veldig glad og giret, så sant det er en god fest. Jeg er egentlig veldig sjelden på fest, og har derfor litt vanskeligheter med å uttale meg om dette. 

På nach er jeg en kjip jævel. Nach? Nei ellers tusen takk. Jeg HATER nach. Etter byen vil jeg spise og sove. End of story!

På vors er jeg on fire, og hun som er førstemann til å få i gang dansingen. Dansing på vors er et must! Og så er jeg hun som passer på å skåle masse. «Skååål NÅKKEN«

På Facebook er jeg svært lite aktiv. Jeg husker hvor ofte jeg oppdaterte statuser før i tiden, men nå er det kun Facebooksiden min jeg gidder å bruke tid på! Jeg føler egentlig at Facebook er noe de aller fleste har glemt! Har jeg rett eller er jeg bare blitt gammel? Haha! Messenger, derimot.. DER bruker jeg mye tid med jentene i våre mange chat-grupper med altfor morsomme navn!

Om morgenen er jeg hun som alltid har et ønske om å sprette opp når alarmen ringer klokken 06.43, men som ALDRI klarer det. 

På byen er jeg om mulig enda mer on fire enn på vors. Jeg starter i baren, for så å se meg ut en prima plass på dansegulvet, hvor jeg kan stå å rocke på dansefoten til det stenger!

På møter er jeg veldig profesjonell og veldig bestemt. Med et glimt i øyet, selvfølgelig! Og så er jeg hun som alltid spør om kaffe om den ikke blir servert umiddelbart. 

Hjemme alene er jeg lost i min egen verden.. Som regel består denne av blogg.

I diskusjoner er jeg i overkant engasjert, og veldig opptatt av å bli hørt. Jeg vil vel egentlig at de jeg diskuterer med skal være enig med meg, men tar jeg feil, har jeg ingen problemer med å verken innrømme feilen, eller si sorry!

Når jeg pynter meg, noe som forøvrig ikke skjer så altfor ofte, føler jeg meg alltid veldig utilpass. Jeg trives rett og slett best i komfy outfits. 

På eksamen er jeg hun som bruker mer energi på å kjøpe inn så mye godis som er tillatt å ha med seg, enn å faktisk forberede seg på eksamen. 

I familien er jeg hun som ikke kan si «jeg er glad i deg» for mye!

På toget er jeg superstresset og nervøs for å ikke gå av på riktig stasjon. Enda mer stresset er jeg, om jeg har masse bagasje som skal ut av toget før det kjører videre. Jeg hater tog!

På Tinder er jeg hun som aldri fikk oppleve Tinder. Jeg aner ikke hvordan det fungerer, og har aldri hatt behov for å forstå meg på det heller!

I telefonen er jeg veldig giret, så sant jeg snakker med noen som tilfører noe positivt.. Jeg liker egentlig ikke å snakke i telefonen, og tar den så og si aldri!

På melding er jeg storforbruker av CAPS LOCK og bæsj-emoji! Emoji generelt gir SMS-livet mening! 

Bak rattet er jeg en hissig jævel som mener at alle andre i trafikken er idioter. 

På ferie har jeg alltid en ekstrem blogglyst, og en enorm evne til å sette pris på det jeg får oppleve. 

På kino er jeg så og si aldri. Jeg har vært på kino to ganger de siste fem årene, haha.

På date med Dennis er jeg veldig flørtete og lykkelig. Jeg elsker å gå på date!

På tivoli er jeg å finne i de bodene hvor man bruker en formue på å vinne bamser. Jeg vinner aldri, og går som regel hjem fattig og tomhendt.

På treningsstudio er jeg støttemedlem, og sjelden å se. 

På shopping er jeg ekstremt effektiv. Jeg trenger ikke lang tid for å finne det jeg vil ha, og er flink på impulskjøp. Jeg angrer aldri på det jeg tar med meg i farten!

Haha, var dette litt gøy eller? 

Kom gjerne med forslag til flere setninger – dette her er jo kjempemoro!! Og fullfør gjerne selv på en eller flere av setningene, her i kommentarfeltet.. Det bli jo i hvert fall gøy lesning, juuuhuuu!

SMASK 

Annonse