Annonse

PÅ DENNE DAGEN DE SISTE FEM ÅRENE

Hei fra Snarøya!

Jeg har rømt hjemmefra da Dennis skal ha LAN-kveld med noen kompiser, og befinner meg nå ute hos min kjære mamma. Jon er ute for å hjelpe sin kjære mor (jada, 96 år and still going strong) , og jeg sitter her i sofaen og blogger. Det er ingen hemmelighet at jeg mangler litt inspirasjon om dagen… Det er noe med denne tiden på året som gjør meg litt demotivert – i hvert fall når været er som det er, men jeg skal bite tennene sammen, prøve å gjøre det beste ut av det, og ikke sutre over noe som i grunn er bagateller. Våren er faktisk ikke langt unna, og herregud så deilig denne våren skal bli. Er det flere som gleder seg til tørr asfalt, fuglekvitter, varmegrader, og til årets første utepils? Wæææ, det kribler i kroppen av tanken!

I dag har jeg tittet tilbake i arkivet mitt – helt tilbake til 2013, faktisk… Jeg ble nemlig så nysgjerrig på hva jeg egentlig holdt på med på akkurat denne dagen – den 15. februar – i årene som har gått. Noe av det kjekkeste med denne bloggen, er jo at jeg har skrevet dagbok med tilhørende bilder hver eneste dag siden 2009. Dessverre går ikke arkivet mitt lenger tilbake enn til 2011… På denne dagen i 2012 var jeg jo i Mexico på Paradise Hotel, men under her kan dere se hva jeg holdt på med på denne dagen i både 2013, 2014, 2015, 2016 og i fjor. Kanskje noen av dere husker disse innleggene?

15. februar 2017:

I fjor på denne dagen delte jeg et time-for-time-innlegg, som veldig ofte faller i smak hos dere…

En riktig god onsdag, fininger ♥

Dagen i går var både hektisk og spennende, og alle gjøremål ble dokumentert i form av bilder. Dere digger time-for-time-innleggene, så derfor kliner vi til med en ny runde. Her har dere altså gårsdagen, time for time.

KLOKKEN 07.30

Jeg sitter klar ved kjøkkenbordet, og går løs på dagens første blogginnlegg. Solen er på vei opp, og jeg har en følelse av at det kommer til å bli en skikkelig fin dag. Kaffen har kommet i koppen, og jeg hygger med radioen i bakgrunnen.

KLOKKEN 09.30

Plutselig befinner jeg meg på Color Line terminalen sammen med produsenten for Skattejakten, og her står vi for å ta imot seilbåten vår. Dette er en stor dag, og vi venter i spenning i minusgrader på at båten vår skal rulle ut av Color Line. Vi hopper av lykke og begeistring når vi omsider får øye på den, og jeg innser at dette faktisk er virkelig og noe som skal skje om kort tid. Hjelp!

KLOKKEN 13.00

Dennis og jeg har kommet oss til The Thief på Tjuvholmen, hvor vi skal intervjue en herlig musikkduo fra USA. Vi prater i vei og koser oss glugg, og gleder oss til å høre mer fra disse to. Dennis skal på intimkonsert med dem i kveld, men jeg må opp i Nydalen for en innspilling, og går dessverre glipp av denne konserten. Dere kan forresten høre en herlig smakebit på Dennis sin Snapchat (Dennispoppe6).

KLOKKEN 15.00

Jeg er på plass i TV2 sitt studio i Nydalen, for en artig innspilling til et nytt underholdningsprogram på TV2. Norges Beste, heter det, med Øyvind Mund som programleder. Her skal Petter, Stian og jeg være en slags representat fra Paradise Hotel, sånn siden vi har klart oss bra etter deltagelse (HA HA HA). På bakrommet møter vi mange legender som bl.a Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Thomas og Harald, Jon Almaas, og Anne-Kat, og jeg må innrømme at jeg ble ganske så startstruck da jeg plutselig stod og håndhilste på Bjørn Dæhlie. Altså, han var min store helt da jeg var liten, haha.

Jeg var hjemme rundt ni, og da ble jeg liggende på sofaen resten av kvelden. Litt av en valentinsdag, eller hva? Haha! Det ble til og med litt livesending på Facebook, så skrik ut om dette frister til gjentagelse, oki?

Nå må jeg løpe – butikken venter på meg, og i dag holder jeg åpent til klokken 17.00 ♥

Nyt dagen, fininger!


15. februar 2016:

På denne dagen i 2016, valgte jeg å dele litt mer personlig info med dere, slik at dere kunne bli enda bedre kjent med meg…

God morgen, kjære venner. 

Mandag, og greier… 

I dag tenkte jeg å klinke i gang en ny uke med litt festlig info om meg sjæl, som dere mest sannsynlig ikke visste fra før, haha. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir skikkelig flau av et par punkter, men det er jo litt av det som gjør slike lister litt ekstra gøy for dere å lese, eller? 

Så,

Dere trodde kanskje ikke…

… at jeg som 15-åring gikk på noe som het modellskolen…

Åhåj! Jada, det stemmer… Som 15-åring drømte jeg tydeligvis om å bli modell eller noe i den duren, og dette modellkurset fikk ikke akkurat fart på modellkarrieren, haha. Jeg var på ingen måte fotogen, og vekren høyde eller fasong var stod i stil til modellkriteriene. Stakkars mamma som punget ut et altfor høyt beløp for dette kurset, som ikke førte til noe annet enn dårlig selvtillitt og schtøgge bilder, haha. 

Inkludert i prisen var fotoshoot med fotograf, catwalk-kurs, samt et moteshow på Hotell Norge, hvor vi kursdeltakerne var modeller. Dette er noe av det flaueste i historien, og det verste er at jeg har en VHS liggende i en eller annen eske, som viser hvor sjukt dårlig dette opplegget var. Om jeg finner den, skal jeg søren meg vise dere hvor ille denne motevisningen var, haha. Dere kommer til å dævve!

… at jeg gjorde det slutt med eksen på en særdeles føkka måte…

Jepp, måten jeg gjorde det slutt på var kanskje litt i overkant ufin og brå. Som jeg har nevnt i flere sammenhenger vedr. mitt tidligere forhold og bruddet generelt, så ventet jeg lenge på denne såkalte «følelsen»… Følelsen som beviste at jeg var klar for å gå videre, og denne følelsen veltet liksom innover meg da jeg satt i flyet på vei hjem fra en jobbreise. Plutselig følte jeg meg klar. Jeg ble putselig så inderlig klar for å gå videre, og jeg klarte ikke holde tilbake. Eksen hentet meg på flyplassen, og det føltes så unaturlig å vente med å gjøre det slutt til vi kom hjem. Helt ut av det blå kom følgende setning ut at munnen min, med det samme jeg åpnet døren til bilen; «Du? Jeg tror dette forholdet har kommet til veis ende…«

Altså… Hvem gjør det slutt på denne måten, hæ? Etter 7 år!!! Disse ordene presset seg ukontrollert ut av kjeften min, og det er selvsagt ikke rart at min daværende kjæreste satt igjen som et eneste stort spørsmålstegn. Damn!

… at jeg har en hel bod med rekvisita, haha!

Eller… Dette punktet kom vel kanskje ikke helt overraskende på dere, eller? Flere av dere har jo ofte lurt på hvor jeg lagrer alt stasjet som brukes som dekorasjoner, eller som rekvisita i diverse blogginnlegg. Sannheten er at hele boden under trappen er forbeholdt rekvisita, og her er alt av stasj organisert i skuffer og skap fra gulv til tak. Her finner man alt fra bursdagskort, innpakningspapir og konfetti, til ballonger, hawaiikranser, kostymer, flagg, stearinlys, og oppblåsbare pool floats, bare for å nevne noe, haha. 

… at jeg hadde rastafletter som 13-åring…

Og vi snakker selvsagt de lengste rastaflettene i historien. På denne tiden var håret mitt ganske kort, så rastaflettene gjorde jaggu susen når jeg cravet langt hår. I 10 (!!!) timer satt jeg i stolen, og til slutt hadde jeg ikke følelser igjen i hodebunnen. Helsiken så vondt det gjorde, men hjelpes så fornøyd jeg var med resultatet. Flettene rakk til midten av låret, og var tunge som bly, haha. Det tok ikke lange tiden før de ble klippet av, for å si det sånn… 

… at jeg ikke aner hva «On Fleek» betyr…

Hva pokker er greien med «On Fleek» egentlig?? Alle motebloggere snakker hele tiden om alt som er «On Fleek«, og jeg bare, «eh?? Javel!??«! Alt kan visst være «On Fleek» i 2016… «Brows On Fleek», «Legs On Fleek», «Hair On Fleek», «Pizza on Fleek«… Eller, kanskje ikke pizza? Haha! Please tell me hva pokker «On Fleek» betyr… 

… at jeg spiste babymat i ungdommen!

Dette burde kanskje gjøre gårsdagens YouTube-Challenge litt lettere, men jeg garanterer at smaken var hundre ganger bedre back in the days, haha. Jeg hadde så sjuke cravings på babymat i en periode da jeg gikk på ungdomsskolen, og favoritten var mangodesserten og biff stroganof, haha. Jeg saltet den derre stroganofen ganske så heftig, riktig nok, men babymat var virkelig noe av det aller beste… For ikke å snakke om grøten! YUMMY!!!

… at jeg deltok i programmet 1. klasse på NRK…

Haha, er det noen som husker dette barneprogrammet som ble sent på NRK på starten av 90-tallet? Jeg ler meg ihjel… Dette var altså et program hvor Gustav Lorentzen var programleder, og opplegget gikk ut på å samle et 1.klasse-trinn i studio, hvor Gustav tøyset og tullet, og spilte musikk og sang. Vår klasse fikk være med i en av episodene, og på slutten av hvert program kunne de barna som ønsket, få lov til å fortelle en vits. Jeg var en av dem som rakte hånden i været, og som faktisk fikk lov til å fortelle en vits. Vitsen var dritdårlig, i tillegg til at jeg glemte hva jeg skulle si da jeg var kommet midtveis, så dette ble en veldig pinlig affære, haha. Jeg blir fortsatt flau når jeg ser dette klippet, skal jeg fortelle dere… Og det sier jo litt, haha!

Slenger med et Bloggerne-bilde av Dennis og meg, i mangel av noe mer passende til teksten, haha. Nå skal jeg jakte gjennom alle esker ute hos mamsen, for å se om jeg finner noen bilder av meg med rastafletter, lol! Det er mulig jeg finner noen bilder fra modellskolen også, haha!

Sånn… Da har dere blitt enda bedre kjent med meg på denne mandagsmorgenen, og nå blir jeg nødt til å få på meg noen filler, og gjøre meg klar til et møte klokken ti. 

Ønsker dere alle en vidunderlig dag så lenge, og dere? Feel free til å dele et par ting om dere i kommentarfeltet, som ingen andre visste, haha!

SMASK


15. februar 2015:

På denne dagen i 2015, delte jeg noen bilder fra morgenstunden. Det var søndag – en deilig en sådan, og frokosten inneholdt en haug av produkter som ikke lenger er velkommen hjemme hos oss… Det har jaggu skjedd en del ting de siste årene!

God morgen ♥

Det er ikke for sent for god morgen, er det vel? Det er jo tross alt søndag.. Slaraffensøndag hvor ingenting annet enn sofachill står på planen mens livet går i slow motion.. Det er så deilig. 

Vi er akkurat ferdig med en sen og superyummy frokost, og nå har jeg uten å overdrive prøvd å få ned noe tekst på «papiret» i langt over en time. Det er noe med disse søndagene altså, hvor det føles så innmari vanskelig å skrive noe som helst, så da går vi heller rett over på et lite bildedryss fra denne avslappende og herlige morgenstunden. 

Forresten.. Er det ikke fastelavn i dag? Eller fastelavEN som jeg trodde det het frem til i fjor? Det må jo hete fastelavEN for pokker, ikke fastelavn. Det høres bare så fullstendig feil ut, men det som ikke er feil med verken fastelavn eller fastelaven er de altfor yummy fastelavensbollene man skal trøkke i seg på denne dagen. Hveteboller med krem liksom.. Mmmm, kan man få i seg noe mer smakfullt enn det? Hell no, så nå jeg ut på jakt etter sånne boller som jeg håper det er mulig å få fatt i på et eller annet bakeri. Jeg MÅ bare ha sånne boller i dag! Jeg får jo vann i munnen bare av tanken.. 

Måtte dere få en fantastisk søndag så lenge, så skal jeg heller komme litt sterkere tilbake litt senere i dag. Hjernekapasiteten er på minussiden, haha!

Har dere hatt en fin helg, vakre venner?


15. februar 2014:

Åh, på denne dagen i 2014 var Dennis og jeg på Hawaii, og nå føler jeg på et ekstremt savn, kjenner jeg. Hawaii på denne årstiden er rett og slett magisk! Vi har holdt sammen lenge, Dennis og jeg…

Hei igjen, fininger ♥

Vi har nettopp våknet, himmelen har åpnet seg her på Hawaii, og nå ligger vi i sengen og ser ut på regnet… Skikkelig koselig faktisk, selvom vi hadde foretrukket strålende solskinn de siste dagene. Åh… Jeg kan ikke tro at oppholdet vårt går mot slutten, og jeg blir faktisk skikkelig trist inni meg når jeg tenker på vi snart skal hjem til Norge. Heldigvis har jeg mye bra som venter der hjemme, som mamma, Jon og Fokus, gode venner, og spennende arbeidsoppgaver, og best av alt er at Bettyen nå befinner seg i Oslo, og at hun står klar med middag når vi kommer hjem. Hjemkomsten kan med andre ord ikke bli bedre…

Det har jo blitt knipset en god del bilder i løpet av de siste to ukene, så derfor tenkte jeg å vise dere noen everyday randoms som dere ikke har sett tidligere. Alltid kjekt med sånne stemningsrapporter som det her, eller hva?

Ha en superfin dag, så sees vi senere! Love you all ♥


15. februar 2013:

På denne dagen i 2013, delte jeg dagens outfit med dere… Bilder tatt av min kjære Belinda, som jeg elsker like høyt i år som for fem år siden. Jeg må prøve å få tatt meg en tur til Kristiansand snart ass, hjelpes som jeg savner den fine venninnen min!

FOR en deilig lørdag. Tross en bitteliten hangover etter ølene i går, har dagen vært helt topp. Jeg møtte Belinda tidligere i dag, og vi satt bare og fjaset og hygget på café i noen timer, før vi hoppet videre. Slike lørdager er så deilig, når man har god tid til å kose seg skikkelig med de man er glad i, sånn som i dag. 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til kveldens bursdagsfeiring, så mens jeg prøver å finne noe luddi jeg kan ta på meg i kveld, kan jo dere ta en titt på dagens outfit…


Unnskyld meg, men Converse og skinnjakke i snøvær??? Ikke hadde jeg skjerf på meg heller, og når jeg ser disse bildene blir jeg jo helt stresset. Kle på deg, jente!! I 2018 kunne jeg aldri funnet på å gå kledd som dette her på en kald februardag med snø på bakken – at man blir mer voksen og fornuftig med årene, er det i hvert fall ingen tvil om, haha.

Sees I morgen, skjønne venner ♥

Annonse