Annonse

PÅ DAGENS TO DO-LISTE

Heisann hoppsann, fininger ♥

Da har vi kommet oss til midt i uken allerede, og helgen sniker seg innpå med stormskritt. I like! På lørdag blir det sprudlebrunsj med en fin gjeng, og det gleder jeg meg skikkelig mye til, men før vi kan ta helg med god samvittighet, er det en del ting som skal gjøres.

Nå tenkte jeg rett og slett å dele dagens To Do-liste med dere, slik at dere får dere et realt innblikk i hva jeg kommer til å bruke dagen på. Har jeg oppfattet riktig, liker dere å ta del i hverdagen, og bonusen for min del ved å dele dagens agenda, er jo at jeg får et litt større press på meg til å få ting gjort. Noen ganger trenger man et ekstra push, og slike lister er alfa omega i en travel hverdag!

Det jeg i dag gleder meg aller mest til er et spennende møte med Dyrevernalliansen, samt et gledelig gjensyn med de fine menneskene på Dikemark Asylmottak. Det var så fint å være der for noen uker siden, da jeg stilte opp som «levende bok» på noe som heter Menneskebiblioteket. Mer om denne dagen kan dere lese HER.

Varme-moeter

TO DO

  • Møte med Dyrevernalliansen klokken 12.00
  • Kjøpe flytteesker
  • Dikemark Asylmottak klokken 14.00
  • Betale regninger
  • Kurs i arabisk klokken 17.00
  • Vaske resten av skittentøyet + brette alle klær som er nyvasket
  • Pakke ned nips/div. fra kontor som skal til showroom/butikk
  • Få orden i garderobe
  • Siste finish på kontor aka gutterommet til Dennis
  • Godkjenne ordre på ny kolleksjon

Men først… Frokost!

Ha en nydelig dag, fine venner ♥

Annonse