Annonse

PÅ DENNE TIDEN FOR ETT ÅR SIDEN

God morgen folkens. 

Satt akkurat å så gjennom arkivet, og det er jo litt vittig å tenke på at det var på denne tiden for akkurat ett år siden, jeg begynte å blogge igjen, og at det var disse bildene som var med i mitt comeback-innlegg. Dere skjønner det at jeg ble så luta lei på et tidspunk, la hele bloggen på hyllen og tok en lang pause… Det var egentlig ganske deilig, å kunne gå i dagesvis uten å måtte ta bilder av det ene og det andre for så å skrive en kjedelig tekst som ikke var til inspirasjon for noen. Det var jo ikke det helt store lesertallet jeg hadde på den tiden, men det endret seg da jeg begynte å blogge igjen, og byttet ut alt skvipet gjennom 2 år med noe nytt og mer gøy. Før var det nemlig sånn at jeg trodde at man måtte ha stålkontroll på alt som f.eks. beveget seg på catwalken for å i det hele tatt kunne kalle seg blogger. Herregud så teit! Det er jo ikke sånn i det hele tatt, og jeg gir ihvertfall en god faen i om jeg ikke er oppdatert på hva som er trendy ifølge magasinene. Jeg kjører min egen stil, upåvirket av noen andre, og det er dette som gjør at det er gøy å blogge. At jeg kan bidra med noe annerledes som forhåpentligvis kan inspirere dere. Jeg har jo sansen for dere, og blir alltid veldig glad når dere kommer med deres fine tilbakemeldinger. Har til og med sansen for dere som bare har dritt å komme med, som synes jeg kler meg som en jævla fjortis, og som mener at bloggen min er bullshit . Må jo le litt av dere, for dere leser jo tross alt bloggen min, så noe riktig gjør jeg jo. Haha. 

Jeg elsker å blogge, er uendelig glad for at jeg begynte igjen, og er glad for at det er dere jeg skriver til. 

Love you all ♥

Annonse