Annonse

PÅ DENNE TIDEN I FJOR…

Åh ♥

Du slappe, deilige søndag.. Dagen tilbringes i sengen, og jeg har brukt den siste timen på å mimre litt tilbake til juli måned i fjor. Jeg har ved flere anledninger nevnt at noe av det beste med å blogge, er å kunne bla tilbake i arkivet for å se hva jeg gjorde på akkurat denne tiden for ett eller flere år tilbake, og i dag har jeg lyst til å dele et bildedryss fra fjoråret med dere. 

Fjorårets juli var så magisk, i tillegg til å være relativ stressende. Det var jo i juli 2014 jeg åpnet nettbutikken, og jeg skal love dere at jeg satt med hjertet i halsen hele åpningsdagen. Phuuu! Jeg blir sliten bare av tanken, haha. Tenk da.. Snar fyller butikken 1 år! Det skal selvfølgelig feries!!

Resten av måneden ble tilbragt i deilige Spania, og vi avsluttet ferien på Ibiza. FOR en måned!

Om ikke lenge skal vi komme oss ut i fineværet, få i oss en real søndagsbrunch, og ta en liten stroll rundt på Løkka. Formen er på topp, og søndagen kunne virkelig ikke behandlet oss bedre. 

Hvordan har dere det i dag, fininger? 

Klem i fleng ♥

Annonse