PÅ DENNE TIDEN…

…for akkurat ett år siden, satt jeg her… På bassengkanten i Spania med noe iskaldt i glasset og ELLE som underholdning. I år går jeg heller for legevakten og altfor gamle ugaver av Se&Hør. Goood stemning! Siden halsen fortsatt både føles og ser helt jævlig ut, og jeg ikke har tid til å være syk ett sekund til, har jeg nemlig tatt turen bort hit, i håp om å få noen medisiner som skal gjøre meg frisk til i kveld. Det er lov å håpe, er det ikke? Hehe!

I morgen tidlig går turen tilbake til Oslo, og deretter videre til Grimstad. Gleder meg stort til en real jentehelg, og denne gangen i forbindelse med Red Bull Cliff Diving. Vi har leid leilighet med båt og privat brygge, og klar for å innta sommerbyen… Gøy! Nå krysser vi bare fingrene for strålende sol fra en skyfri himmel!

Skrives senere, fininger!