Annonse

PÅ DESPERAT JAKT…

Happy 1. desember, skjønninger. Tenk da! Nå er det jul.. 

Som dere vet har jeg vært på desperat jakt etter julestemning de siste dagene, for det sier seg selv at det for nordmenn flest, er komplett umulig å få et eneste snev av julestemning i tjue plussgrader og palmesus. Derfor tok jeg saken i egne hender, og dro Christian med meg bort på den lokale blomsterbutikken, hvor jeg hadde spottet et par julestjerner, julelys, nisser og glitter. 

Da vi parkerte bilen og nærmet oss butikken, var jeg så spent.. Skulle julestemningen endelig melde sin deilige ankomst? 

Neida.. Ikke pokker! 

Koselig var det uansett, og dere kan tro jeg ble inspirert og giret da jeg nærmet meg juletreet med fargerik juletrepynt.

Hele treet blinket Kirstin, og pynten var blant den morsomste og merkeligste jeg har sett.. Kanskje den styggeste også, haha, men sånn stygg-kul vet dere… Jeg gikk fullstendig amok. Jeg strippet treet for discofrogs, spitzy stjerner, rosa reinsdyr og glitrende kenguruer, så nå er jeg spent på Dennis sin reaksjon når denne pynten henges opp på juletreet hjemme, haha.

Prisen var like crazy som pynten i seg selv, og jeg skal faktisk innrømme at jeg i går svidde av nesten 2.000 kroner på fargerik juletrepynt.. Men det går bra, sant? Jeg ble jo så glad av denne pynten, og nå har jeg jo funky juletrepynt i flere år fremover, haha. 

Når jeg kommer hjem skal jeg julepynte til jeg tar fyr av stemning og begeistring, og jeg gleder meg sånn til hjemreise. Nå må fineste Jon bare komme seg trygt igjennom operasjonen i morgen, og så får vi krysse alt vi har for at alt går bra, og at han snart blir skrevet ut. Det er godt å være med familien her nede, men Spania i desember er ikke innafor. 

Hvordan går det med dere der hjemme? Har julepynten kommet på plass i alle kriker og kroker? 

Klem i fleng ♥

Annonse