Annonse

PÅ DRØYE 3 MINUTTER…

Hei igjen, darlings ♥

Jeg kom akkurat over denne fantastiske «mashupen» av noen av de største hittene gjennom 2015, laget av et amerikans ektepar. Et damn hot ektepar også, om jeg kan si det sånn… Tenk å kunne sitte å lage musikk på denne måten med typen, da!? Åh! Om man bare kunne synge, og i tillegg spille et instrument…

Tenk så festlig det hadde vært om Dennis og jeg var begavet på dette området, og kunne sitte sånn som disse to under her og lage musikk, haha! Det hadde søren meg vært noe!

Len dere tilbake og nyt disse drøye 3 minuttene… Dette er faktisk helt rått!

2015 er jo snart over, så da er det jo litt interessant å vite hvilke låt dere liker aller best… Hvilken sang fra 2015 er den soleklare favoritten? 

Jeg må nok innrømme at jeg plutselig fikk en liten hang up på Justin Bieber (HE HE), og min favorittlåt fra 2015 er uten tvil «Sorry«.

Jeg ELSKER den låten!

SMASK ♥

Annonse