Annonse

PÅ EN SKALA FRA 1 – 10

En rikitg god morgen, fininger – hurra for fredag ♥

I dag startet jeg dagen på vanlig vis, på en stol ved kjøkkenbordet med håret i en dult, kaffe i koppen, og en tur innom bildearkivet. Jeg er så lite flink til å flytte bilder og filer til en ekstern harddisk, men det betyr litt bilder på macen som enda ikke har sett dagens lys. Vi våknet i dag opp til snø og grått vær, og hva passer vel da bedre enn et lite tilbakeblikk til solbrun hud, tidenes styggeste bikiniskille, bare legger og et sommerlig date-antrekk?

Disse bildene knipset Dennis av meg like før vi skulle på date i Carmel, hvis jeg ikke husker helt feil. Vi var på vei oppover Highway 1 mot San Francisco på dette tidspunktet, og jeg kjenner at det verker i reisefoten når jeg ser slike sommerlige snaps som dette. Hva sier dere, skal vi ikke bare stikke utenlands hele gjengen? Haha!

Skjørt fra TopShop // Badedrakt fra StyleConnection // Heels fra Aldo

Helt seriøst, folkens… Hvor deilig på en skala fra 1-10, hadde det ikke vært å dra til California nå? For min del er denne skalaen sprengt, haha. Så nå skal jeg gi alt jeg har og jobbe på som bare juling, sånn at vi kanskje klarer å skvise inn en liten tur før Skattejakten sparkes i gang den 9. april. Det hadde vært så sjukt digg med en ferie og kvalitetstid sammen, før jeg skal bo på en båt i flere uker i strekk, haha.

Har dere en fin start på dagen, skjønne venner?

Annonse