Annonse

PÅ EPLESLANG I EGEN HAGE

Eller… I Jon og mammas hage, blir vel mer korrekt! Husker dere hvor gøy det var å gå på slang i barndommen? Det var jo ett av de mange høydepunktene da sommeren nærmet seg slutten, og når både epler, pærer og plommer omsider var modne nok til at de kunne spises. Min barndomsvenninne og jeg var ofte på slang, og de aller beste plommene befant seg selvfølgelig på trærne i hagen til den skumleste naboen av dem alle. Ble vi tatt på fersken i å stjele de superdigge plommene, var det bare til å legge på sprang, haha. Han ble så sint! Rasende, faktisk!

Jeg har tilbragt store deler av dagen ute hos mamma, og til lunsj ble det epler og pærer fra egne trær. De smakte faktisk overraskende godt, og jeg spiste akkurat mange nok til at jeg fikk skikkelig vondt i magen. Snakk om flashbacks til barndommen, haha. Jeg var så heldig å vokse opp i et hus med stor hage, som bugnet av bærbusker og epletrær. Likevel var det noe ekstra spennende over å gå på slang hos naboen, og akkurat de minnene der – fra sensommerdager med venninnene på haugen, er minner som jeg tar ekstremt godt vare på. Den herlige barndommen på 90-tallet, ass – uten telefoner eller nettbrett, men lek utendørs, klatring i trær, gjemsel og slang. Magi!

   

Genser fra Adidas HER // Leggings fra Vans HER

(Pssst! Handler du for 500,- eller mer på Junkyard.no, får du 15% rabatt på hele bestillingen din, om du benytter deg av rabattkoden: KRISTING15)

Ønsker dere alle en nydelig lillelørdag! Måtte den bli fin ♥

Annonse