Annonse

PÅ GRENSEN TIL FLAUT

Hallaisen, darlings ♥

Haha, nå er det så lenge siden jeg har publisert en outfitpost her på bloggen, at det faktisk er litt flaut. Hva i alle dager, liksom… Stå sånn som det her, og vise frem hva man har på seg? Et lite øyeblikk der tenkte jeg at slike innlegg er helt lol, men så er det jo faktisk den aller beste måten å inspirere dere på, når det kommer til what to wear.

Jeg husker selv hvor mye inspirasjon jeg fikk fra bloggernes antrekk i sin tid… På den tiden hvor jeg var beige og fargeløs… Slik inspo finner man overalt i bloggnorge, så da blir jeg faktisk nødt til å slå et slag for det fargesterke, haha. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – farger gjør livet bedre. Det gjør noe med humøret, og man får automatisk en mer sprudlende utstråling. Litt fargerik craziness i hverdagen er både sunt og ikke minst moro!

T-shirt fra StyleConnection (coming soon) // Skjørt fra StyleConnection HER // Bomberjakke fra Junkyard HER // Bakcpack fra H&M // Boots fra Dr. Martens // Snapback fra Junkyard // Armbånd fra StyleConnection 

Om ikke lenge kommer Christian, så da skal vi være effektive og flinke før et møte klokken 14.00. Jeg har også mye som skal ordnes før jeg reiser neste uke, så denne helgen er forbeholdt jobb. Dennis har dratt til Stavanger, så nå har jeg faktisk ingen unnskyldning for å ikke begrave meg ned i arbeid, haha.

Nyt fredagen så lenge, så skravles vi litt senere i dag ♥

Masse kjærlighet herfra!

Annonse