PÅ HØY TID!

En riktig god tirsdag, verdens fineste lesere. Håper dere har sovet godt, og at dagen så langt behandler dere bra. Jeg er fortsatt overveldet over responsen på videoen, og innboksen min er stappet av feedback og deres historier. Jeg lover å svare alle sammen, men når vi snakker over 300 henvendelser, håper jeg på forstålse for at det tar litt tid. Jeg krysser fingrene for å komme i mål i løpet av uken, og jeg vil bare enda en gang takke dere for all støtte! Fy søren så bra dere er!

Innimellom slaga fikk Dennis og jeg gjort noe vi har hatt på planen i lange tider, nemlig en real opprydning av uteplassen.

I går var det altså på høy tid å gjøre den lille hagen vår klar for våren, og takket være kost og høytrykksspyler, fikk vi vasket og gjort det skikkelig fint utenfor. På søndag hadde vi dugnad her på bruket, og det betydde også at vi hadde tilgang på container, slik at vi fikk kastet all dritten utenfor som har samlet seg opp i løpet av den tiden vi har bodd her.

Nye planter er handlet inn, tikibaren har fått en grundig vask, og nå er vi i grunn dønn klar for å ønske venner og familie velkommen til hagefest. Det eneste som mangler nå er hagemøbler, så nå gjelder det å finne noe som ikke er for dyrt, men som likevel vil ta seg godt ut her ute. Jeg har sett meg ut noen favoritter allerede, og hvis dere ikke er lei av hagesnakk riktig enda, lager vi gjerne en video av prosessen hvor vi viser uteplassen før og etter. Kunne det vært litt kult, kanskje? Dette er jo sååå gøy, så nå krysser vi fingrene for mye bra vær fremover, slik at vi kan tilbringe mye tid utendørs.

Etter en god frokost og litt flere mail-besvarelser, skal jeg plante de nye blomstene utenfor. I går gikk jeg til innkjøp av noe jeg aldri har kjøpt før – som blåbærbusk, klatre-hortensia, og litt annet snacks. Jeg tror det kommer til å bli skikkelig fint. I to-tiden møter jeg herlige Maling (aka makeupmalin) til en liten øl, og hvis tiden strekker til, kliner vi til med et antrekk også. Jeg har sviktet totalt når det kommer til outfit-innlegg, men har store planer om å steppe up antrekks-gamet om dere er keen? Er antrekksinnlegg yay eller skikkelig gørr?

Love you all – you rock my world!