Annonse

PÅ INNSIDEN AV PARADISE HOTEL

Happy søndag, superstjerner ♥ Har dere sovet godt? Jeg har hatt så mange rare drømmer i natt, og våknet brått da jeg i drømmen satt inne i kjøleskapet på Rema 1000, for å lete etter noen ingredienser til fastelavnsbollene jeg tydeligvis hadde planer om å lage, haha. Nå har jeg selvfølgelig skikkelig lyst på fastelavnsboller, så det er mulig jeg må bort på butikken for å kjøpe det som trengs for å komme i mål.

Anyways… Fra teite drømmer til noe helt annet – nemlig Paradise Hotel. Reklamen for den nye sesongen ruller på TV3 i disse dager, og dere har nok kanskje lagt merke til at Stian og Vida Lill, Dennis og jeg blir å se i den den 10. sesongen. Mange av dere hadde helt rett – vi var ikke bare i Mexico grunnet ferie, haha. Og I den anledning tenkte jeg å bjuda på noen bilder fra vårt opphold, siden jeg var så heldig å få lov til å knipse så mange bilder jeg ønsket underveis. Jeg har både film og flere bilder på lur – dette drøyer vi heller til PH begynner å snurre på skjermen, men litt bilder fra selve hotellet og omgivelsene passer jo perfekt på en grå og trist søndag, ikke sant?

Dette hotellet er nok uten tvil det fineste gjennom Paradise Hotels historie… Jeg trodde ingenting kunne slå hotellet vi bodde på i sesong 4, men der tok jeg jaggu feil. Dette her er jo bare en drøm! Tenk å tilbringe to måneder her, da!? Dette er et ekte paradis!

Dette var så moro! Og ikke minst helt fantastisk å tilbringe litt tid med Stian og Vida, som vi fikk så god kontakt med for seks år siden ❤ Mexico, ass! Jeg lengter tilbake – sol, varme, palmesus, bølgebrus, og god stemning i solnedgang. Kan man ønske seg mer? Vi er fortsatt fast bestemt på å tilbringe vinteren i Mexico til neste år… Leie en liten leilighet, og bare nyte livet mens vinteren herjer som verst her hjemme. Halleluja, sier jeg bare!

Nå skal jeg opp å vekke den fine mannen min, og litt senere skal jeg ut på en liten stroll med Stine og Jaxon. Herregud som jeg gleder meg til å se to av favorittene mine igjen, og ikke minst til å klemme og kose på vår lille hjerteknuser. Kjærlighet!

Nyt søndagen så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse