Annonse

PÅ JAKT ETTER BRUDEKJOLE

Heia mine fine ♥

For en ufattelig fin dag vi hadde i går – hele gjengen samlet til deilig brunsj på Villa Paradiso, etterfulgt av en hysterisk morsom trikketur ned til sentrum, før vi gikk videre til Brudekjolen. Vi var så fnisete og hungover i går, og sikkert en pain in the ass for alle rundt oss, men herregud så gøy vi hadde det. Det er lenge siden vi alle sammen har vært samlet, og i går gikk hele lørdagen fra morgen til kveld, med til hangout med jentene – perfekt!

Og så har vi jo denne timen hos Brudekjolen, da.. Åhåj!

IMG_1691

Det å skulle prøve brudekjoler for første gang, er en ganske så spesiell opplevelse – det vet nok de av dere som har eller skal gifte seg. Jeg var jo så spent på hvordan jeg skulle komme til å reagere – om jeg ville bli rørt, eller bare bryte ut i hysterisk latterkrampe, og selvfølgelig om jeg skulle komme til å finne den perfekte kjolen.

Man har jo sett for seg noe, og gjort seg opp noen meninger i forkant, men det som var litt komisk i går, var at kjolen som virkelig gav både meg og resten av gjengen frysninger, var en kjole jeg aldri hadde sett for meg i det hele tatt. Det er her det viser seg å være ekstremt viktig med god oppfølging av et personale som virkelig vet hva de driver med, og kjolen som ble favoritten, var en kjole som funnet frem av den herlige damen som driver salongen. Denne drømmen av en kjole var rett og slett bare helt FAB, men selvsagt ikke en kjole jeg kan vise frem her, sånn i tilfelle det er den jeg kommer til å ende opp med.

Jeg prøvde mye forskjellig, både varianter jeg hadde sett for meg, og kjoler som overhodet ikke er det var ute etter, og hjelpes så vidunderlig merkelig det føltes… Jeg skal gifte meg, for pokker… Med mannen i mitt liv! Herregud som jeg gleder meg!

IMG_1655

IMG_1678

IMG_1638

IMG_1654

IMG_1636

IMG_1653

IMG_1640

IMG_1648

Haha, jeg må bare le litt, jeg… Det er jo så uvant å se seg selv iført noe sånt som om dette, men jeg må innrømme at jeg følte meg ganske så fjong i går. Jeg skal prøve litt flere kjoler før jeg bestemmer meg, men har notert meg to herligheter på en lapp. Dette blir så spennende!

Alright – nå blir det søndags hang out og mer jentesnakk, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig dag, og så sees vi litt senere ♥

Annonse