Annonse

PÅ JAKT ETTER DIGG FROKOST I RIGA?

Endelig skal jeg dele litt snacks med dere fra turen vår til Riga. Vi dro nemlig på en «hemmelig» tur til Riga for en liten tid tilbake. Under hele oppholdet stod telefonene våre på flymodus, og det var rett og slett så ufattelig magisk å bare være tilstede, uten å skulle dokumentere noe som helst underveis. Dette var faktisk vår første ferie sammen i løpet av de 6 årene vi har vært sammen, hvor vi har vært helt offline, og det gjorde så godt for oss begge to.

Jeg knipset likevel en del bilder på turen vår – det er jo en stor interesse jeg har, og det å ta bilder har jo blitt en hobby og en viktig del av vår livsstil. Jeg synes det er så kjekt å tusle rundt med kamera hengende over skulderen, og jeg gleder meg rett og slett til å vise dere mer fra Riga. Jeg kan ikke skjønne hvorfor vi ikke har valgt å reise dit tidligere – dette er jo rett og slett en nydelig og ikke minst spennende by. Det er så mye kjekt man kan finne på – i tillegg til at byen bugner av fantastiske restauranter.

I dag ønsker jeg å starte med et frokosttips. Vi kom nemlig over et fantastisk sted som ble vår faste frokost-spot! Hva er vel diggere enn en lun bagel med masse yummy pålegg? De hadde flere vegan options, og våre favoritter var Vegan in Mexico med guacamole, grillet paprika, tomater og spinat, samt Vegan in East med hummus, grillet squash, soltørkede tomater og ruccola. Jeg får seriøst vann i munnen av tanken!

I tillegg er de som jobber er så sjukt hyggelige, og det betyr så mye når man skal gå til innkjøp av dagens første måltid. Om du er i Riga, må du sørge for å ta et stopp innom Big Bad Bagel! Du kommer ikke til å angre ♥

Adresse: Baznīcas iela 8, Centra rajons, Rīga, LV-1010, Latvia

Bagels, ass… Det er jo så digg!

Huset står litt på hodet i dag (som selvfølgelig ikke kommer som et sjokk, haha). Jeg driver å bytter ut litt møbler i disse dager, og sitter nå og venter på at sofaen vår skal bli hentet, slik at vi får plass til ny. Jeg har klart å grine meg til ny sofa i bursdagsgave fra Dennis (HEHE), og denne gangen har jeg vært ganske vill når det gjelder fargevalg! Det blir så spennende å lese hva dere synes, når jeg viser frem vårt nye tilskudd, yay!

Nyt fredagen, fine venner. Flere innlegg fra Riga er like rundt hjørnet ♥

Annonse