PÅ JAKT ETTER SOLNEDGANG…

Solastranden i Stavanger gir deg følelsen av å være i syden… Slike lange, hvite strender er vel egentlig ikke så typisk Norge, og WOW-faktoren var til å ta og føle på da jeg tuslet barføtt over sanddynene, langs strå som vaiet lett i den deilige kveldsbrisen… Hvorfor jeg ikke har vært på Solastranden tidligere, har jeg ikke et godt svar på… Hvordan i alle dager kan jeg ha vært sammen med en rogalending i 8 år, vært utallige ganger i Stavanger, uten å oppleve Solastranden? At det går an!

Så… Da vi var i Stavanger tidligere denne måneden, så vi en liten mulighet til å snike oss ut på kveldstid, sette kursen mot Solastranden, og rigge oss til på en liten haug for å nyte solnedgangen. Vi timet det perfekt, slik at vi fikk gleden av å se solen sakte men sikkert forsvinne ned i havet, og da vi satt der og tittet utover, var det som at verdens stod helt stille… Og det varte i  sånn ca. to minutter, før jeg selvfølgelig skulle dra i gang en liten fotoshoot med selvutløser og full pakke. Romantisk, sa du? Hah! Det er lite romantikk bak romantiske bilder, ass… Det skal i hvert fall være sikkert!

Dette ble caption da jeg publiserte dette bildet på Instagram: «Dennis, se forelsket ut. Og så later vi som at vi skal kysse, ok? Og så ser vi skikkelig lykkelige ut her vi sitter i denne magiske solnedgangen, okei???? Hører du, Dennis?!?»

Dette er så on point

Hver. Eneste. Gang! Hahaha, jeg kan ikke gjøre annet enn å le… Men så måtte vi jo faktisk bare fange dette koselige øyeblikket på kamera. For koselig var det… Definitivt!

Falk og jeg er hos mamma denne helgen – i tropevarmen ute på Snarøya! Holy for et vær vi har… Og den temperaturen? Det er jo faktisk varmere i Oslo enn i Spania… Og det er ganske villt! Dagen har gått med til utendørshygge under parasoll, og en liten fyr som har plasket og kost seg i basseng. Basseng er livet!

Håper dere har en nydelig sommerkveld, vakre venner ♥