Annonse

PÅ ØNSKELISTEN – SOFA

Ser dere det samme som jeg ser?

Ser dere at jeg blir nødt til å kjøpe denne sofaen? Sant dere gjør det? Altså spør du meg, så finnes det ikke en råere sofa enn denne, og bare TENK hvor sinnsykt kul den blir foran grafitti-veggen jeg planlegger i stuen. Åh, MÅ HA! Jeg er jo så syyykt giret på denne total forvandlingen jeg nå har gått i gang med, og leiligheten min skal til slutt se ut som et fyrverkeri av et fargesprakende lykkereir. Aller helst kunne jeg ønske jeg var ferdig i går, men det er jo noe med kosen rundt det å gjøre en helomvending… 

Herreguuud så lei jeg er av denne leiligheten min nå. Tenk at det har gått tre år uten at jeg har fått hengt opp noe som helst på veggene, eller gardiner i stuen. I tre år har jeg liksom sagt at, «i morgen fikser jeg det», men så har det blitt utsatt som alt mulig annet, men NÅ… Nå er tiden inne og jeg er KLAR!

Når jeg er så lei av den lille leiligheten min som jeg er nå, så begynner jeg å gi faen… Det er IKKE bra, for det betyr at jeg ikke gidder å sette inn i oppvaskemaskinen, det betyr at alle klær, vesker, dokumenter, tilbehør, sko, og alt i denne kategorien slenges på gulvet, det betyr også at jeg ikke gidder å vaske, støvsuge eller noe som har med husarbeid å gjøre. og det er bare ekkelt. Men jaja.. Jeg er litt ekkel, og støvsugeren min funker ikke uansett. Det har den egentlig ikke gjort på så lenge jeg kan huske, og det er jo ihvertfall ekkelt. Jeg vasker jo gulvet, altså, men en støvsuger med litt futt i skal jeg nok investere i. Når jeg får lyst… Eh! 

Nå går jeg tilbake til å være en ekkel person, som bare ser at rotet flyter rundt meg, mens jeg sitter her i joggisen med mac´en på fanget, mens jeg spiser chips som har ligget i skålen siden i går, og drikker saft. Saft er så jævlig undervurdert… Saft er livet!

Men det er torsdag, og DET er gøy! For det betyr at det er fredag i morgen, og det er IHVERTFALL gøy, så kos dere videre, og våkne med et smil om munnen i morgen. Da er det nemlig helg ♥

Annonse