Annonse

PÅ REISEFOT…

//Sponset reise

Når alarmen ringer klokken 04.15 skal det være noe latterlig gøy på agendaen for å finne styrke til å komme seg opp av sengen. Det er rett og slett altfor tidlig, men når reisemålet er Las Vegas – og man våkner til en rykende varm kopp kaffe, går det liksom greit likevel.

Vi liker jo å ha godt tid når vi skal ut å reise, og i dag skulle jeg virkelig få kjenne på hvorfor det er så digg å ha litt ekstra tid til overs. Da vi ankom Oslo S oppdaget jeg at telefonen lå igjen hjemme – ferien startet bra, for å si det sånn… Heldigvis bor vi bare et steinkast unna, men det var rett og slett en seier i seg selv at jeg faktisk hadde tid til å hente den – og likevel rekke toget som gikk 05.40. Phew!

Nå har vi kommet oss til Stockholm, og sitter nå i loungen mens vi venter på avreise til vår favorittby. Dette er jo en av de mange bonusene ved å fly Premium Class med Norwegian – at man har tilgang på lounge, sam masse god mat og drikke free of charge. Vi gleder oss sååå mye – det kribler i hele kroppen – og jeg kan nesten ikke vente til innsjekk på hotellet, og til vi kan ta fatt på Vegas. Å feire nyttårsaften der blir episk, og jeg ser virkelig frem til å dele en haug av inspirerende bilder med dere de neste dagene.

Det var forresten skikkelig gøy at såpass mange av dere stakk innom live-sendingen i går. Dere gjør meg så forbanna glad, og jeg håper dere vet hvor inderlig stor pris jeg setter på dere. Om dere ikke fikk med dere sendingen, kan dere se den HER.

Måtte dere få en herlig lørdag, skjønninger. Gjør årets nest siste dag til en dag du aldri vil glemme ♥

Suss og klem

Annonse