Annonse

PÅ SHOPPING I TOKYO

//Lokal tid: 12.14 – Annonse: Reise i  samarbeid med EF Språkkurs

Happy søndag, godtfolk ♥

I går var ikke Dennis helt pigg, og følte behov for å holde sengen. Da så jeg en mulighet til å stikke på en aldri så liten shoppingrunde, sånn siden det ikke akkurat er Dennis’ favorittaktivitet, haha. Jeg tror han var veldig glad for å slippe – å dra på shopping i Shibuya på en lørdag, anbefales ikke for mannfolk som hater å bli med kvinnfolk innom x-antall butikker. Det var trangt om plassen, men jeg hadde ett mål – å finne noen nye digge, og oversizede hoodies på en sjappe jeg ramlet innom på Instagram. La oss bare si det sånn at jeg har fått en ny favorittbutikk – bare så synd den er lokalisert en 22 timers reise fra Norge.

Tokyo er en veldig trygg by å ferdes i, med like lite kriminalitet som i Norge. Det var i hvert fall sånn jeg oppfattet rektoren på skolen, da han fortalte om byen. Jeg følte meg med andre ord veldig trygg da jeg tuslet rundt alene, og jeg klarte til og med å bruke kollektivtransport på egenhånd, haha. I går følte jeg meg faktisk som en ekte innbygger – som en student, rett og slett, som benyttet helgen til å shoppe litt. Jeg storkoste meg, og stoppet til og med opp på en restaurant for å få i meg en matbit og noe kaldt å drikke. Jeg trives jo godt i eget selskap, så dette ble i grunn en ganske så fin lørdag!

Da jeg kom ut fra togstasjonen, havnet jeg like ved Shibuya-krysset. Dette er verdens travleste fotgjengerovergang, og det er i underkant av 3000 mennesker som krysser gaten på grønn mann. Tenk det – 3000 mennesker på bare såpass kort tid… Er det ikke sprøtt? Det føles helt villt å krysse gaten her, det er jo et hav av mennesker som skal over fra den ene siden til den andre, og her går man på kryss og tvers uten å kollidere. Man skulle nesten tro at man måtte øve på en bestemt koreografi for å komme seg helskinnet over krysset, men på ett eller annet mirakuløst vis, svever man liksom gjennom folkemengden. Dette her må faktisk bare oppleves!

Jeg fant omsider Kol Me Baby – en butikk som bare skriker «Kristin» – jeg hadde problemer med å kontollere meg, haha. Jeg hadde lyst på absolutt alt. Og da mener jeg ALT! Her snakker vi japansk street wear på sitt aller beste, og jeg gikk ut derifra med en deilig pose med noen nye tilskudd til garderoben. Kanskje dere får se meg i et nytt antrekk litt senere i dag? Vi får se om jeg klarer å kombinere de svære kirsebær-øredobbene med den store rosa hoodien, på en eller annen spennende måte, hehe.

I løpet av den lille runden min, ramlet jeg også innom et pastellfarget paradis med svære donuts hengende fra taket. I midten av lokalet stod et svært, pastellfarget slott, og dette var altså en egen sjappe for folk som ønsket en photo shoot utenom det vanlige. Det var her jeg møtte hun herlige frøkna over her, som med glede stilte opp på et bilde da jeg – så ivrig som jeg var, dro frem kameraet. For de som bor her er jo slike antrekk hverdagskost, men for meg – som kommer fra et land hvor vi så vidt tør å skille oss ut – er jo dette her helt fantastisk. Jeg kan ikke få sagt nok hvor høyt jeg elsker Tokyo – det er en helt spesiell by, og jeg har aldri opplevd lignende.

I dag har vi fullt program – det er mye vi skal rekke før hjemreise i morgen, og på planen i dag står både Robot Café, en tur til Electric City, Asakusa og Shinjuku. I tillegg skal vi tusle litt langs Meguro River, ta en tur opp i Tokyo Tower, og på toppen av det hele nyte en drink på en sky bar med fantastisk utsikt. Det er bare til å komme seg ut av døren – denne dagen blir helt magisk!

Ønsker dere alle en nydelig søndag ♥

Annonse