Annonse

PÅ SLAGET 12.00 I 2014…

Wow!

På slaget 12.00 den 21. juli 2014 poppet Jon champisen i Spania. Nettbutikken min åpnet, en drøm gikk i oppfyllelse, og jeg kunne gi meg selv et realt skulderklapp, etter flere måneder med intensiv og hard jobbing. En idé hadde blitt til virkelighet, og mens vi satt der og skålte med skyhøy puls, begynte ordrene å tikke inn.

Dere digget klærene, og på tross av at nettbutikken kollapset flere ganger i løpet av åpningsdagen, skulle det vise seg at jeg hadde laget noe som falt i smak hos mitt publikum. Dette var en stor dag! En stressende dag, men herregud så lykkelig jeg var. Hadde jeg virkelig klart det? Hadde jeg virkelig klart å skrape sammen såpass mye cash at jeg dette kunne gjennomføres? Ja! Jeg klarte det for pokker!

571707-12-1438275166864

I dag fyller StyleConnection hele 2 år. Tenk det… 2 år har gått siden nettbutikken åpnet, og disse årene har vært både stressende og interessante. Jeg har lært så mye! Jeg har gått på tusen smeller, jeg har tapt masse penger og samtidig tjent litt, og jeg har virkelig fått erfare at gründerlivet kan være tøft og forferdelig smertefullt!

Jeg har gått ned med stress, jeg har hatt mange søvnløse netter, jeg har vært på randen til konkurs, og jeg har aldri før operert med såpass mange store beløp – spesielt nå som kronen er så svak. Jeg handler jo i Euro, så dere kan jo tenke dere hvor mye dyrere varene har blitt å produsere det siste året. Jeg har mistet oversikten over hvor mange hundre tusen jeg faktisk har betalt i moms og skatt i løpet av denne tiden, men jeg har for lengst bikket et sekssifret beløp. Jeg har handlet varer for nærmere 2.500.000,- og alt i alt har denne drømmen kostet meg nærmere fire millioner kroner. Phew! Bare dette får svetten til å renne, haha.

I tillegg til stress og høy puls, har det å være designer vært ekstrem givende. Jeg har hatt gleden av å designe klær for den lekne, den glade, og den som ønsker å skille seg litt ut fra mengden, og jeg har aldri vært så rørt og lykkelig, som de gangene dere har fortalt meg at mine klær har gjort dere mer selvsikker. Flere av dere har sendt meg lange mailer hvor dere forteller at dere endelig tør å gi faen i saueflokken, og at dere nå går med det dere selv har lyst til – ikke det som er «HOT» i følge den kuleste i klassen, eller trendguidene i motemagasinene. Akkurat dette gleder meg noe så vanvittig – jeg blir glad langt inn i hjerteroten, og dette veier så til de grader opp for de dagene som er grisetøff og jævlige. Tusen takk til dere – for at dere handler, og for at dere har delt deres historier.

MiaogJoner-231

Jeg har prøvd å lage det jeg selv har så innmari lyst på, og som jeg ikke har funnet andre steder, og jeg har satset på gode kvaliteter til overkommelige priser. Viktigst av alt har vært valget av fabrikk – StyleConnection produseres nå i Portugal, på en fabrikk som oppfyller mine etiske krav og retningslinjer. Dette er så ufattelig viktig, og noe jeg vet at de fleste av dere setter stor pris på. Noen mener varene mine er for dyre, men i forhold til kvalitet og det etiske, synes jeg ikke dette er tilfelle. I tillegg er jeg en bitteliten bedrift, som ikke har mulighet til å handle i store kvantum for å presse prisene. Alt jeg designer leveres i antall på 150 – 200 stk. per style/farge. Dette betyr at det bare er rundt 200 andre i landet som har akkurat den toppen du som kunde har kjøpt hos meg, og det er jo litt kult å tenke på, er det ikke vel?

Herregud for noen år dette har vært. Jeg har gjort mitt ytterste for at dere skal bli fornøyde, og noen ganger har jeg dessverre feilet. Det har til tider tatt for lang tid med svar på mailer, og i hektiske perioder med underbemanning på lageret, har det tatt for lang tid med utsending av varer. Dette er områder det fokuseres på, og jeg kan garantere alle dere nydelige kunder der ute, at dette blir bedre fremover.

Det er jaggu ikke enkelt å drive en nettbutikk helt alene, i tillegg til å drive en blogg med godt innhold! Jeg engasjerer meg jo på toppen av det hele i diverse hjertesaker, som også tar opp mye tid. Nå har jeg innsett at jeg ikke er en superwoman som kan klare alt, men nå har jeg fått hjelp som skal gjøre hverdagen litt lettere. Jeg har nå ansatt min kjære bror Christian, så nå skal det virkelig bli bra. Jeg er jo hun kreative og litt svevende som ikke eier et snev av struktur, så denne biten skal Christian ta seg av. Han blir en alt-mulig-mann, som også kommer til å ta seg av både regnskap og drift, sånn at jeg faktisk kan fokusere 100% på å lage fantastiske klær, og i tillegg kommunisere godt med mine kunder. Dette blir min nummer 1 prioritet fra og med i dag!

Og så må vi ikke glemme at jeg på toppen av det hele har signert leiekontrakt på et lokale på Løkka! Nå åpner jeg søren meg butikk også, og åpningsdatoen er satt til 18. august! 4 dager før jeg fyller 30, haha. Det må jo være en god start på de skumle tredve, ikke sant? Mer om butikken og åpningsdato/tider litt senere, for nå vil jeg bare rope GRATULERER MED DAGEN, til min lille baby – StyleConnection. Dette feirer jeg med hele 50% på alle varer i 12 timer (med garanti om kortere leveringstid enn sist!!)

Dere finner shoppen HER! RABATTKODE: HappyBirthday

571707-7-1437436025789

Tusen takk til dere som har fulgt meg fra starten, som alltid har vært der, heiet på meg, og som har vært en trofast StyleConnection-kunde. Jeg er så evig takknemlig, og setter enormt stor pris på dere alle sammen. Takk for at dere har gjort det mulig for meg å oppfylle min største drøm – nemlig å skape et nytt norsk klesmerke for dem som liker å skille seg litt ut.

StyleConnection – Be yourself, Be AWESOME!

Annonse