PÅ TIDE Å RYDDE I GARDEROBEN

En riktig god lørdag, mine fine ♥

Jeg sitter her på kjøkkenet og speider etter fuglene mine. Den skumle hauken er nemlig tilbake, og nå tror jeg den har skremt bort mesteparten av mine små venner. Jeg ser at der er rundt 12 pilfink i busken vår, så disse tøffingene trosser tydeligvis den store, faretruende hauken, haha. Fuglelivet, ass! Nå tar det jo helt av her hos oss på Løkka!

Husket dere på å rydde ut av garderoben i går? Det var jo duket for dag 5 i #smallactsoflovechallenge , som gikk ut på å gi bort noen plagg du ikke bruker til Fretex. Gjenbruk er jo så bra for miljøet, og det man ikke bruker lenger kan andre få glede av. Jeg elsker i hvert fall å finne brukte skatter på vintage- eller gjenbruksbutikker, og her på Løkka har vi jo så mange av dem. Yay!

Jeg fikk i hvert fall bedre plass etter å ha kvittet meg med en del ting, som i dag skal kjøres til Fretex. Jeg har jo nesten ikke bladd gjennom klærene mine i løpet av de siste månedene, siden jeg bare går kledd i kjoler og kosebukser for gravide damer, haha. Gjett om jeg gleder meg til å få plass i både jeans og freshe overdeler!

Det føles alltid så himla godt å få litt orden, og som dere vet, er jo dette noe jeg prøver på både titt og ofte, haha. Det eneste jeg gjør er jo å rydde, men jeg har i hvert fall skjønt at det ikke er mulig å få et skikkelig system når man har for mange ting i forhold til plass. Huset vårt er jo ikke større enn ca. 70 kvm, og nå når roterommet blir barnerom, er det i hvert fall nødvendig å kvitte seg med så mye som mulig. Alt som samler seg opp gjennom årene, ass!? Det er jo ganske villt!

   

Ellers har vi en ganske så chill lørdag… Frokosten er inntatt, og Dennis har nå satt seg inn i kottet under trappen for å game litt med gutta. Han lader opp til å male gulvet på barnerommet, og i løpet av neste uke skal vi få på plass både stellebord og sprinkelsengen jeg fikk gratis på Finn. Gjenbruk, gjenbruk, gjenbruk – jeg kan ikke få uttrykket min begeistring godt nok, haha.

Har dere noen hyggelige planer for lørdagen, skjønne venner?