Annonse

PÅ TIDE Å SI UNNSKYLD…

Javel, javel…

Da ble det enda en sen morgen, gitt… Hva The Sims gjør med en, ass, og herregud så gøy å se at såpass mange av oss deler samme guilty pleasure, haha. Det er vel på tide å si unnskyld – unnskyld for at jeg nå har minnet flere av dere på at dette avhengighetsskapende spillet eksisterer i aller beste velgående, og at flere av dere ikke kommer til å forlate huset på flere uker, takket være meg… Her har jeg visst oppfordret til et asosialt liv og egentid bak datan, og hvis det blir altfor gale skal jeg heller invitere dere alle sammen til et helsikens LAN party, haahahhaa! 

Jeg har riktignok rukket å stikke innom Narvesen på Oslo S i dag, da dette tydeligvis er det eneste stedet man får fatt i Bergens Tidene. I lødagens utgave finner man nemlig et ganske så stort intervju med undertegnede, og det er jo alltid stas å se trynet sitt på trykk i aviser og magasiner. Jeg må innrømme at jeg blir litt stolt, og jeg synes jeg får frem noen gode poeng i dette intervjuet. Dere finner det på nett HER, om det skulle være interessant å lese hva jeg har skravlet om denne gangen, haha. 

Nå skal vi løsrive oss fra gamingen, og gjøre oss klare til å spille inn en ny YouTube-episode… Som dere vet blir det i dag en smoothie challenge, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, haha. 

Stay tuned – dette blir nok veldig gøy for dere som skal se på, hehe. 

Måtte dere nyte denne slappe søndagen, fininger. Håper den varer i det uendelige, for jeg kan ikke tenke meg at flertallet av oss er klar for en ny jobbuke. Bah!

LOVE LOVE LOVE

Annonse