Annonse

PÅ TIDE Å UNNE SEG DETTE…

Hallaisen, babes ♥

Takk for mange fine Amsterdam-tips.. Keep them coming, sier jeg bare! Dette blir bra ♥

I natt våknet jeg av et helsikens brak. Nattbordlampen gikk rett i gulvet sammen med lysestaker og stearinlys, etterfulgt av masse mumling fra mannen ved siden av meg. Jeg ble jo rasende siden jeg skvatt noe så voldsomt, og bare, «DENNIS, hva i helvette er det du holder på med???«. Hele han lå jo utover hele nattbordet, og svaret jeg fikk var; «men faen heller.. Det er JO IKKE PLASS TIL Å SPILLE FOTBALL HER FOR POKKER«.. Hahahahahahah.. Jeg satt bare igjen som et eneste stort spørsmålstegn, før jeg la meg ned igjen for å sove videre, haha.. Så sånn går no dagan!

Som dere fikk med dere på Snapchat i går, var jeg ute på jakt etter maling til garderoben, og valget havnet på en knæsj og superfresh gulfarge, haha. Hvis ikke dette blir helt awesome, så vet ikke jeg, og jeg skal straks gå i gang med dette deilige maleprosjektet. 

Gulvet skal males i en hvitfarge med masse glans, så jeg tror det kommer til å bli skikkelig fresht inne i det lille garderoberommet. Neste fredag kommer Elfa for å montere hele herligheten, og det er vanskelig å beskrive hvor godt det skal bli å få klærene ut fra de blå IKEA-posene, og inn i en digg garderobe. Dette er definitivt månedens høydepunkt, HURRAAA!

Hva tror dere om fargevalget? Blir det bra? En av dere som har fargepsykologi på skolen denne uken, fortalte meg at gul er en farge som gjør at man blir veldig mottagelig for læring og åpner opp, haha.. Så nå skal jeg bli så mottagelig som aldri før, hahahah! 

Forresten.. Gjett hva jeg har unnet meg da? Jeg har ønsket meg dette sååå lenge, og nå har jeg endelig gitt meg selv lov til å bruke penger på nettopp dette.. Hold fast…

En vaskedame, haha! 

Mens noen unner seg designervesker, unner jeg meg vaskehjelp, haha, så nå skal det bli rent og pent til helgen. DEILIG! 

Nyt dagen, fininger.. Snart helg ♥

Annonse