Annonse

PÅ TIDE MED NY FRISYRE

Annonse: Sponset klipp

Hurra for fredag, og hurra for nyklippet hår. I går tok Dennis og jeg turen til vår faste frisørsalong på Løkka – den fresheste salongen i hele Oslo, faktisk… Tidligere «Kutt» har nå blitt «Nalu Nalu» , og her får man Hawaii-stemning midt i hovedstaden. Det er så deilig å komme inn dørene her – hvor man blir mottatt med store smil og åpne armer, flinke frisører som lytter og som aldri klipper mer enn du tillater, haha, og som alltid kan bjuda på deilig kaffe rett fra presskannen. Love it!

I går var det på høy tid å få stusset både tupper og lugg. Og for Dennis sin del gjaldt det å få orden i fuglereiret. Han tror jo at det ikke er nødvendig å gre håret uansett hvor langt det blir, og det har jo ved flere anledninger resultert i både dreadlooks og noen runder med kjøkkensaksen. Jeg trodde seriøst at jeg klippet håret noen lunde rett forrige gang jeg måtte gå løs på håret hans med den sløve saksen, men så feil kan man altså ta, haha. Det var ca. 5 cm forskjell på lengden fra den ene siden til den andre, så det ble litt komisk da frisøren vår, Siri, skulle rydde opp etter meg. Takk gud for at hun finnes!!!

Jeg har vist dere bilder av salongen tidligere, men synes det er på sin plass med et nytt bildedryss siden de tross alt har gjort et par endringer siden sist. Det er sååå fint her! Det må jo være helt fantastisk å jobbe i slike happy omgivelser.

   

Fresht, ikke sant?

Nå skal jeg pakke ferdig koffertene og fikse det siste på to do-listen, før vi suser av sted i morgen. Jeg kjenner at reisefeberen begynner å snike seg innpå meg, og det føles så godt! Jeg kan nesten ikke vente til vi sitter på Gardermoen i morgen, med hver vår Corona før take off. Juubiiii!

Nyt fredagen, skjønninger. Sees senere ♥

Annonse