Annonse

PÅ TIDE MED PARTERAPI??

Altså hva pokker skjer, egentlig?

Var ikke klokken nettopp 07.05? Stod ikke jeg nettopp på badet og la noe sminke oppå gårsdagens sminke, for så å løpe ut døren for å rekke et møte? 

Jeg slutter ikke å bli overrasket over hvor fort timene flyr forbi – jeg kommer til å bli gammel og grå før jeg rekker å blunke, og på toppen av ønskelisten står ekstra timer til rådighet.. Anywho..

I kveld er det duket for en ny episode av Bloggerne – mitt og forhåpentligvis deres favorittprogram gjennom tidene, og i denne episoden får dere se en noe fortvilet Gjelsvik. Dennis og jeg har jo våre uenigheter, haha. Og litt uenigheter skal det være, men vi er ikke spesielt gode på å krangle. Jeg vil krangle og diskutere, mens han bare kødder det til. Han får meg alltid til å le når jeg er fly forbanna, og joda, det er forsåvidt en fin ting, men dere skjønner hvor frustrerende det egentlig er å le seg ihjel når du egentlig er ildsint, sant? Hahahah.

Jeg får jo aldri frem mine synspunkter og meninger, og latteren ødelegger alvoret. Noen ganger ler jeg så mye at jeg tisser på meg, og noen ganger har jeg til og med tisset på Dennis. Ja, dere hørte riktig.. Men når jeg er flt forbanna og sjuuukt tissetrengt, og han begynner å kile meg i håp om at de sure minene blir til latter, er det ikke alltid like enkelt å knipe igjen, HA HA HA! 

Så.. Det er bare til å glede seg til kveldens episode. Vi begynner å vurdere en aldri så liten tur til parterapeut, så dette kan bli spennende, hehe. 

Hvor mange gleder seg til å sitte klistret til skjermen?

LOVE YOU ♥

Annonse