PÅ TOPP I 2018

Tenk at vi sov helt til klokken halv tolv i dag… Jeg skjønte ingenting da vi våknet, for det er sjelden jeg blir liggende i koma så lenge. Men hjelpes så deilig det er å å sove til man våkner av seg selv – og det er jo det juleferie handler om!

Nå er det jaggu ikke mange dagene igjen av 2018, og det er på tide å gjøre seg klar til et nytt år. 2019 kommer til å bli så spennende, og jeg gleder meg allerede til å ta dere med på en ny og interresant reise. Men før vi liksom gjør oss helt ferdige med 2018, er det et par ting som må oppsummeres. Jeg har en årskavalkade på lur til dere, men jeg synes vi skal vente litt til. Det jeg derimot vil dele med dere nå – som jeg gjør hvert eneste år – er mine mest spilte låter på Spotify gjennom året som har gått.

Jeg synes det er så festlig at Spotify genererer en egen spilleliste med dine favorittlåter gjennom 2018, så nå tenkte jeg å dele denne spillelisten med dere. Her er det virkelig en merkelig blanding av hummer og kanari, men mange go’låter som definitivt kommer til å bli spilt i 2019 også. På spotifywrapped.com finner du din oversikt over mest hørte låter, artister, og hvilke type sjangere du har lyttet til oftest – gøy!

Her er mine topp 15 låter i 2018. Resten av spillelisten finner du HER!

1. Darkside – Paper Trails
2. Post Malone – Feel
3. Escape from New York – Fire in My Heart
4. The Weeknd/Kendrick Lamar – Pray For Me
5. Lauv – Easy Love
6. Michael Jackson – Human Nature
7. Dimitri Vegas/Gucci Mane – All I Need
8. Janet Jackson – Love Will Never Do
9. En Vogue – Don’t Let Go
10. De Barge – Rhythm Of The Night
11. Calvin Harris/Frank Ocean – Slide
12. DJ Khaled/Rihanna – Wild Thoughts
13. Kungs – This Girl
14. Prince – 1999
15. Duke Dumont – Ocean Drive

Del gjerne dine topp 3 låter med meg her i kommentarfeltet, så får jeg litt inspirasjon til en ny spilleliste! Et nytt år betyr også nye spillelister, med masse gøy og ny musikk, yay!

Vi skal snart komme oss ut av joggebuksen og ta turen til Elkjøp. Vi fikk noen gavekort derfra som vi skal bruke på ny stekeovn som dessverre har tatt kvelden, og uten stekeovn kommer man ikke særlig langt! Kvelden skal bare nytes… Vi hadde ikke sjans til å komme oss gjennom filmene i går kveld, så vi fortsetter maratonet i dag. Max kos!

Har dere en fin torsdag, lovebugs?