PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTEN

Mars = vår! Eller?

Det vil seriøst ingen ende ta… Denne vinteren har tydeligvis kommet for å bli, og det er ikke et snev av vår her i hovedstaden. Det er faktisk ingenting som tyder på at våren vil melde sin ankomst noen gang ever, og det gjør meg skikkelig deppa. Jada, jeg vet at våren kommer til slutt – jeg vet at jeg ikke burde klage over noe teit som været, men de enorme snømengdene, det grå været og minusgradene suger seriøst ut alt som heter livsgnist. Vi har faktisk ikke hatt en kaldere start på våren siden 1987! Og i følge værmeldingen blir det mer snø og minusgrader i minst 10 dager fremover – det er faktisk så langt det er mulig å melde været, så jaddaaaa! Jeg orker ikke, haha!

Så… I dag har jeg drømt meg bort i vårlige bilder mens jeg har slurpet i meg den ene kaffekoppen etter den andre, og selv om det må plussgrader og solskinn til før jeg virkelig får denne livsgnisten tilbake, bidrar i hvert fall disse bildene til at humøret blir litt bedre ♥

Åååå som jeg lengter etter vår! På toppen av ønskelisten står tørr asfalt, solskinn og plussgrader, og nå krysser jeg alt jeg har for at våren melder sin ankomst veldig, veeeldig snart. Det er nok vinter nå! Helt seriøst, haha!

Sees etterpå, superstjerner – jeg har et godt frokosttips på lur, som jeg ser frem til å dele med dere ♥