Annonse

PÅ TROSS AV OMSTENDIGHETENE…

Jeg skal være ærlig å si at det er litt vanskelig å blogge om dagen..

Når man er midt oppi en tung tid med et nært familiemedlem på sykehus, føles det så feil å poste glade bilder av palmer og Corona, men livet kan ikke settes på pause selvom situasjonen er noe annerledes. Man må holde positiviteten oppe i slike tider, og for meg er det viktig å fortsette i samme tempo, på tross av kjipe omstendigheter. Det får meg over på andre tanker, og man kan bare ikke grave seg ned i depresjon – det gjør ikke godt for noen av oss.

I tillegg blir bloggingen så snodig når jeg prøver å veksle mellom julebakst og palmesus, og alt er egentlig bare veldig pussig.. Rart! Jeg vil tilbake til det litt mer normale.. Jeg vil at Jon skal komme seg ut fra operasjonsstuen, og jeg vil at familien skal reise hjem.. Aller helst i går!

På tross av omstendighetene klarer vi å kose oss i hverandes selskap.. Vi har så godt av gode samtaler og avbrekk i form av hyggelige lunsj-dates, eller en liten shoppingrunde, og etter at jeg hadde brukt en hel månedslønn på juletrepynt, satt vi oss ned ved strandpromenaden for å hygge med en iskald øl i solen. I et lite øyeblikk føltes det som vi var midt i juli, men det øyeblikket forsvant med det samme vi kastet et blikk nedover en tom strand, haha. Det var ikke en solseng å se, og det er ikke slike syn vi forbinder med Albir. 

Pineapple Tee fra StyleConnection HER // Leo Flower Sweat HER // Sweat Skirt HER // Vans Slip-ons HER

Vi sees senere, darlings.. Nå skal jeg henge opp en klesvask, og gjøre litt nytte for meg her i heimen. Støvsuge og sånn, haha. 

Nyt dagen ♥

Annonse