Annonse

PÅ TUR MED FAVORITTENE

Noen dager er rett og slett bare bedre enn andre – sånn som dagen i dag… I dag tok jeg nemlig en liten time out mellom slaga, for å joine Stine og Jax på en liten stroll langs Akerselven, og hva er vel bedre enn kvalitetstid med disse to, og en kopp rykende fersk kaffe i hånden? Tirsdagen kunne ikke vært mer fullkommen, og avslutningen er ikke så hakkende gale den heller – jeg sitter nemlig her i sofaen og hører på *trommevirvel* jazz (HE HE). Rødvinen har kommet i glasset, og akkurat nå kan jeg si at jeg nyter tilværelsen.

Disse bildene under her gjør meg lykkelig, og den lille blidfisen til «tante» blir jeg bare mer og mer knyttet til for hver dag som går. Vi skal bli så gode kompiser, Jax og jeg, og som jeg har nevnt for dere tidligere, så gleder jeg meg til han begynner å snakke, og til vi kan bli enda bedre kjent! Skjønneste kidden ever, ass… Om flere i denne venneflokken skal ha barn, har de mye å leve opp til, haha. Han er rett og slett den kuleste og blideste ungen jeg har møtt – FOR en sjarmør!

Altså… Se på denne luringen da!? Dét smilet! Han er så fin at det gjør vondt i øynene!

Disse to!! Elsk herfra til evigheten og tilbake ♥ ♥ ♥


Om bare 6 (!!!) dager kommer boken min på lager, og nå begynner jeg å gru-glede meg noe voldsomt… 6 dager, liksom… Nå skjer det snart, for pokker, og det er så stort! Slippfesten blir altså den 26. oktober, så hold av datoen! Event kommer i løpet av et par dager – hurra!

Og en helt annen ting… Har noen av dere vært i Vilnius, og som i så fall vil dele noen erfaringer? Vi vurderer en tur i nærmeste fremtid, men vi har aldri vært her før, og har ikke peiling på hvordan det er her? Billig? Vakkert? Mye å se?

Sees i morgen, rockeboller!

Annonse