PÅ TV I 2018

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg holdt på med i august – jeg har gledet meg sååå til å si mer om hvor jeg var og hva jeg gjorde, og nå er omsider katten ute av sekken. Folkens? Deres nye favorittprogram er like rundt hjørnet, haha. Camp Kulinaris er navnet på serien som skal snurre på TV3 hele 4 dager i uken, altså fra mandag til torsdag, og programmet er en slags krysning av Farmen kjendis og Masterchef. Her skal det altså lages mat – masse mat – til faktiske bryllup og konfirmasjoner (bare for å nevne noe), og kokkene er en gjeng amatører som ikke har peiling på hva det vil si å drive restaurant, haha.

Det vil være én restaurantsjef hver uke som blir valgt av personen som ryker ut uken før, og hver uke har vi ulike serveringer og oppdrag som kan bli underkjent eller godkjent. Blir serveringen godkjent er restaurantsjefen fredet – hvis ikke, står restaurantsjefen i fare for å ryke ut. Det er altså restaurantsjefen som velger første lærling, og første lærlingen som velger andre lærling, og disse to skal ut i en todelt kokkekamp hver torsdag – akkurat som på Farmen, hihi. Dette kommer til å bli hysterisk!

Casten er helt vill – den består av denne gjengen under her, nemlig Alexandra Joner, undertegnede, programleder Kjartan Skjelde, Linni Meister, Mette Hanekamhaug, Jenny Jensen, Kom Kolstad (selveste Jens-August Anker-Hansen), Svein Østvik (eller Charter-Svein som vi kjenner han best), Bjørnar Løberg, Brita Møystad, Hans-Erik Dyvik Husby, og selvfølgelig Audun Sørseth. Altså, bare se på denne buketten her, haha – jeg både gruer og gleder meg til å se resultatet på nyåret!

Dette var en ekstremt hektisk periode, og etter dette kommer jeg aldri i mitt liv til å klage på at jeg må vente litt ekstra lenge på maten, når jeg er ute og spiser. Nå er det sjelden jeg klager på noe som helst, men etter å ha stått på et kjøkken i x-antall timer, har jeg fått en helt annen forståelse og ikke minst respekt for alle i denne bransjen. Fy fader så kaotisk – jeg tror ikke det finnes en jobb som krever mer presisjon, timing, samarbeid og disiplin, og jeg er så innmari imponert over alle dere der ute som jobber på et kjøkken, eller som driver restaurant. Høy fem og tommel opp, sier jeg bare – dere er en gjen med helter hele gjengen!

//Foto: TV3/Rune Bendiksen

Nå er jeg skikkelig spent på hva dere tenker om dette? Og selvfølgelig om dette er et program dere kommer til å se på?

Nyt dagen så lenge, jeg har en del ting å ta meg av før jeg skal møte Stine og Pay. Stine skal nemlig innkassere gaven fra oss som var billetter til Wallmans. Dette blir jo bare sååå gøy! Har noen av dere vært der nå nylig?

Suss og klem