Annonse

PÅ TV TIL HØSTEN!

Hallaaaaaien ♥

Gjengen under her, ass! What a day, haha. 

I dag har jeg ledd så mye, og det er ikke rart når man er i selskap med to av de morsomste mannfolkene i landet. For en duo Henrik Thodesen og Odda er altså, og i dag hadde jeg gleden av å være med på en veldig morsom innspilling til et veldig morsomt program – dette sendes først til høsten, men tiden flyr og vips så er det tid for å benke seg foran fjernsynsapparatet. Jippi!

Frankie Top HER // Leo Flower Sweat HER // Sweat Skirt HER

Så.. Det var vel egentlig det jeg hadde trang til å formidle før jeg kler av meg alle klærene, og legger meg ut til nedkjøling på altanen.. Jeg er så varm. Litt fordi jeg er solbrent etter altfor mange minutter i solarium, men når man er så bleik at barten tar oppmerksomheten fra knallrosa lepper, er det på tide å få tilbake litt brunfarge. Det er sånn vi med masse mørkt hår sliter med, hahahahaha.. 

Natta når dere kommer så langt.. Dere er så stilig!

Klem i fleng

Annonse