Annonse

PÅ TV3 OM 18 DAGER

Happy torsdag, fininger ♥

Nå skjer det snart, og jeg er så spent! Om 18 dager har altså Camp Kulinaris premiere på TV3, og jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg til å se meg selv på TV igjen. Det er jo ikke lite heller, serien skal nemlig gå på TV fra mandag til torsdag, i x-antall uker, hah! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette var ekstremt krevende, og som jeg har nevnt for dere tidligere, har jeg fått en helt ny respekt for alle dere i restaurantbransjen. Fytti katta for et stressende yrke – dere kokker, restaurantsjefer og servitører fortjener all ros i hele verden!

Mandag 26. februar er altså datoen hvor dette splitter nye programmet begynner å rulle på TV-skjermen, og nå lurer jeg på om dere kommer til å følge med på serien? Jeg digger konseptet – det er enda mer fokus på mat og restaurantdrift enn i noe annet program, samtidig som man får det gode reality-konseptet ved at vi alle sammen bor på ett og samme sted. Farmen kjendis møter Masterchef, er en god beskrivelse… Så nå blir det spennende å se om programmet vil falle i smak hos det norske folk!

Om 18 dager sitter jeg klar i sofaen – med en ekstra pute, selvfølgelig… Sånn i tilfelle det skulle oppstå noen litt i overkant kleine situasjoner, haha. Jaja, det som skjer det skjer – det er liksom for sent å trekke seg nå.

Jeg kom forøvrig akkurat hjem fra et hyggelig møte, og skal om et par timer opp til gjengen i Det Nye for en aldri så liten fotosjuuut. Gleder meg til å vise dere noen behind-the-scenes-bilder litt senere, men aller først; VAFFLER! Oppskrift kommer etterhvert ♥

Klem i fleng

Annonse