PÅ VEI TIL MEG – 2ND TRIANGLE

Hei igjen, flotte mennesker. 

Jeg ligger jo i sofakroken med en anelse hangover, men det er lov, sant? Det er jo tross alt helg, og jeg har nå ligget her og shoppet litt… Jeg har nemlig funnet det fresheste smykket og den kuleste ringen fra 2ND DAY, som blir det perfekte tilbehøret både til hverdags og til fest. Smykket finner dere HER og ringen finner dere HER. Kule eller?

 

Ellers er det vel snart på tide å svinge seg litt rundt, og gå i gang med dagens gjøremål. Det viktigste blir å fikse noe fint til søndag, for folkens? På søndag er det morsdag, og det er en dag vi ikke må glemme. Er det ikke fastelaven i tillegg? Jeg eeeelsker jo sånne fastelavensboller, og så minner de meg sånn om barndommen… Noen flere som er stoka på fastelaven eller? Hehe

Kose dere masse videre i dag da, så skrives vi litt senere. 

SMASK