PACIFIC BEACH

Goooood moooorning, beauties ♥

Jaddaaa… Her er nemlig klokken halv ti på morgenkvisten, og vi har akkurat våknet. Denne tidsforskjellen gjør meg helt sprø, men som jeg har nevnt tidligere, så prøver jeg å forhåndspublisere så langt det lar seg gjøre.

I natt var vi ute for å utforske utelivet her i San Diego, og herlighet så gøy vi hadde det. Laidbacke omgivelser, dødsbra musikk, og ekstremt sterke drinker oppsummerer kvelden rimelig greit i korte trekk, og den drinken som tydeligvis bestod av en ekstremt ujevn fordeling av sprit og appelsinjuice, føles på kroppen i dag. Jeg tror jeg aldri i mitt liv har hatt SÅ vondt i hodet som jeg har nå, så nå står en heftig brunch samt smertestillende på menyen. Heheh.

Solen skinner og vi er på vei ut av døren, men først må jeg jo selvfølgelig vise dere stemningsbilder fra Pacific Beach…

SOM vi koser oss, og dere?

Jeg har selvfølgelig ikke glemt månedens leser, men hvis dere ønsker en kåring på video blir dere nødt til å vente til jeg kommer hjem. iMovien er enda ikke oppe og nikker, så det er faktisk ikke mulig å laste opp en shit, og jeg blir så inn i satans irritert. UNNSKYLD for at dere har måtte vente på spørsmålsrunden i en evighet, men når det tekniske ikke fungerer, er det fint lite jeg kan gjøre, annet enn å dra av meg håret i full frustrasjon og  forbannelse. Pokker!!! 

En uke til nå, DA snakker vi. Videoer er på vei!

Hva skal dere i kveld da, hotties?

ELSK ♥