Annonse

PAKKE I POSTEN

Jippi! Jeg bestilte tre par sko fra Footway i forrige uke, og i dag fikk jeg den hyggelige sms´en hvor det stod at pakken var ankommet posten. Jeg har faktisk ikke sett oppi eskene enda, så nå skal jeg kose meg med prøving og noe fint å hvile øynene på. Gleder meg til å vise dere senere, men først skal jeg prøve å lage noe godt å spise til kvelds. Blir så misunnelig på nabone som mest sannsynlig lager noe veldig godt, for den duften som sniker seg inn gjennom altandøren, tyder på at noen er flinke på kjøkkenet. Det må være en så fantastisk følelse. Følelsen av å vite at det du lager faktisk kommer til å smake godt. Jaja, nå skal jeg slutte å klage og heller åpne den 400 siders kokeboken min jeg fikk fra en pussig skrue en gang i tiden, og kanskje prøve meg på en rett eller to. Hvem vet… Plutselig blir jeg super stoka på matlaging og kokkekunst… Hehe!

HA en fortsatt fin mandagskveld, goinger ♥ Jeg liker dere!

 

Annonse