Annonse

PAKKE I POSTEN

Magisk dag på stranden! Er så fantastisk her i Oslo nå, og det kan vi like. En annen ting som også er ganske så innafor, er når du sjekker posten, og finner noe annet enn de altfor kjedelige regningene! Nemlig noen super kule armbånd jeg bestilte fra eBay før ferien. Hadde helt glemt at de var på vei, og da var gleden ekstra stor da jeg åpnet pakken. Disse fargerike skull armbåndene passer perfekt med resten av den fargerike samlingen min, og de var jaggu ikke spesielt dyre heller. Tror jeg betalte 50,- innkl. frakt, og det er jo ingen ting å si på. Mange av dere lurer på hvor på eBay jeg får fatt i slike armbånd, og da kan jeg fortelle at det er så enkelt som å søke på f.eks. «friendship bracelets» eller «skull bracelets» i søkefeltet.

Nå må jeg fikse meg litt, før jentene kommer på vors før vors. Hehe! Har en herlig takterrasse her, som vi tenker å tilbringe noen timer på før vi hopper videre.

Håper dere får en nydelig kveld, og husk at dere betyr masse for meg!

Love love

Annonse