Annonse

PALMESUS LEVERER

//Delvis i samarbeid med Sunsilk

Åh, livet!

Festivalsommeren er virkelig godt i gang, og er det noe som overgår enhver fest, så er det Palmesus. Line-upen er magisk, stemningen bedre enn ever, og vi koser oss noe så inn i granskauen atte hjelp.

Denne tredagers festen går riktignok hardt utover den snart 30-år gamle skrotten, og jeg blir jo søren meg overrasket over at jeg fortsatt klarer å holde koken, haha. Det føles som om jeg har vært våken i en uke i strekk, men jetlagen har jeg klart å snike meg unna. Festivallivet er rett og slett så herlig! Man hygger og fester, og skåler og danser fra morgen til kveld, og jeg må innrømme at man blir litt ekkel etterhvert som festivalhelgen går mot slutten.

IMG_0983

IMG_0963

IMG_0971

Det er vel ingen av oss som har vasket håret enda, haha, men det trenger man faktisk ikke så lenge man har både tørrshampo og Leave-in balsamsprayen fra Sunsilk.

Denne har jeg snakket varmt om tidligere, men sånn dønn seriøst… Denne MÅ man faktisk bare ha på festival. Den gjør håret en tjeneste når man danser seg gjennom sene sommernettet, og så dufter den så godt at jeg kunne tenke meg å bruke den som parfyme. Litt godlukt er fint på dager som det her!

IMG_0986

IMG_0978

IMG_0988

Men okei… Gårsdagen! Halleluja…

Innimellom jobbing og intervjuer med både Aurora, Matoma og Axewell & Ingrosso, ble det tid til noen dance moves og en haug av bilder – bilder med DERE fantastiske mennesker!

Jeg har aldri før møtt såpass mange som følger meg i sosiale medier, og som har overøst meg med komplimenter. Herregud så fine dere er, venner. Jeg blir jo helt rørt og bittelitt flau, haha.
IMG_0977

IMG_1037

IMG_0982

IMG_0987

IMG_1008

IMG_1010

IMG_1018

IMG_1023

IMG_1027

IMG_1028

IMG_1025

IMG_1031

IMG_1042

Hurra! Hurra for gode venner og denne nydelige helgen her ♥

Nå skal vi på båttur og beach party, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag, og så snakkes vi senere!

LOVE YOU

Annonse