Annonse

PALMESUS LINE-UP

//I samarbeid med Gossip.no og MTV

Wuuuuhuuuuuuu!

Hva skal dere 3-4.juli i år da? Dere skal på Palmesuuuuuuus, og det skal jeg også! Som MTV host, og pokker ta som jeg gleder meg!

Dette gjør jeg i samarbeid med gossip.no, husker dere denne nettsiden jeg skravlet om for litt siden? Det heiteste nettstedet for kjendisgossip og annet moro? Vi kommer alle til å være på festivalen i en av landets deiligste byer.. Vi snakker selvfølgelig Kristiansand, byen med en strand full av palmer på sommerstid, og i denne videoen avslører jeg en av artistene som kommer til å underholde oss, og få oss til å rocke på dansefoten!

BOOOOOM!

Gossip.no slipper resten av line-upen den 5. og 6.mars, så her gjelder det å følge med!

Sees vi på Palmesus eller? Wuuuhuuuuuuu!!

SMASK

Annonse