@ PALMS, LAS VEGAS

Helloooo, darlings ♥

For ikke lenge siden våknet vi av en fantastisk soloppgang over The Strip som vi har den mest praktfulle utsikten over, og da vi i går sjekket inn i denne jævelen av en suite kunne vi ikke annet enn å hoppe i taket. Det er så stort her, det er så sinnsykt fresht, og vi kunne vel ikke bedt om et bedre sted å bo enn her på Palms

Jeg lovet dere noen bilder fra hvor vi skal tilbringe helgen, og her får dere en aldri så liten smakebit. Helt innafor, spør du meg!


Vi har liksom to soverom, en lounge, tre bad, og verdens fineste utsikt i alle rom. Det sier seg selvfølgelig selv av vi camper sammen på det største soverommet, og de to sengene som står separat blir brukt til alt rotet vårt. Helt ok! Heheh. 

I går hadde vi et realt møte med Vegas, og gambling stod øverst på min «To do-liste». Jeg angrer… Jeg tapte alt jeg satset! POKKER ta Vegas altså. Vi snakker et skikkelig love-hate relationship til denne magiske byen her, men siden jeg faktisk har satt av et lite beløp til nettopp gambling, får jeg heller ta på meg et smil, og satse på bedre flaks i dag. Man klarer jo ikke å gi seg mens leken er god, så dette kan bli farlig. Stine, deriomot, vant så det sang etter.. Eller det vil si- hun gikk ihvertfall ikke ut med null. Hehehe. 

Hvordan går det der hjemme da? Lever dere? Hører jo nesten igjenting fra dere lenger. 

SMASK ♥