Annonse

PANE É AMORE

Nei, nei, neeeeei! Det nærmer seg slutten på ferien, og det gjør rett og slett vondt langt inn i sjelen! Jeg vil ikke hjem – vi har det jo så fantastisk her nede i Albir, med gode venner og vår fine familie, og jeg kjenner at det var altfor lite med en uke. Neste år skal racet legges opp annerledes, slik at vi får minimum 10 dager på «hytten»!

I går spiste vi på det jeg vil kalle Albir’s mest sjarmerende restaurant – en restaurant som minner mer om noe som kunne vært på Ibiza, med lazy og chille vibber, masse farger og bohemsk touch. Jeg ELSKER denne plassen, og vi ble sittende å nyte god mat akkompagnert av havutsikt og noe godt glasset. Om du er i Albir, må du uten tvil ta turen innom Pane é Amore – fy fader for en plass!

Nå skal vi nyte den siste hele dagen til det fulle, og den starter med en runde i Altea på Dennis og meg. Der borte finnes nemlig en nydelig Vintage-butikk jeg bare må innom, så nå får jeg håpe jeg finner noen skatter som blir med tilbake til Oslo. I kveld blir det siste middag ute med familien, og Jon har reservert bord på nok en nydelig restaurant – vi gleder oss stort!

Nyt dagen, fininger – måtte den behandle dere bra ♥

Annonse