Annonse

PANELET MED HARM OG HEGSET

God fredagskveld fra en deilig hotellseng ♥

Burritoen jeg bestilte gjennom Foodora er inntatt, og nå ligger jeg strak ut og prøver å bli frisk. Men altså… Er det flere enn meg som får skikkelig dårlig samvittighet av å bestille mat på Foodora, når været er så dårlig som nå? Syklisten som banket på døren, var jo helt nedsnødd, stakkars… Heldigvis husket jeg å slenge på en slant med tips!

Ellers er favorittguttene ute med nytt panel som dere kan se her, og sånn cirka 8 minutter ut i programmet, sniker jeg meg inn i sendingen med mitt lille uhell, haha. Jeg var innom Morten på VG-huset på tirsdag, og litt av intervjuet ser dere under her.

Om dere enda ikke har fått med dere de fire første episodene i vår lille miniserie; «Kristin og Dennis: 1 + 1 = 3» kan dere se den på Viafree her. Vi er så evig takknemlige for all den fantastiske feedbacken vi har fått på serien – dere aner ikke hvor mye det betyr for oss ♥ En ny episode slippes på tirsdag, så det er bare til å glede seg. Det er så kjekt å dele litt av denne tiden før babyen kommer, med dere fantastiske mennesker.

Har dere en fin kveld?

Annonse