Annonse

PANELET: PARADISE-DELTAGER MED SEX-AVSLØRING!!

Yo, yo, yooo ♥

Det er freeedag! Hvor deilig er ikke det, hæ?

Jeg har akkurat kommet hjem etter besøk hos VG, samt et møte med en samarbeidspartner. Nå skal jeg snart videre på nye oppdrag, men først blir jeg nødt til å dele denne ukens «Panelet», hvor jeg fikk lov til å være gjest i studio. Stor stas!

Ellers må jeg bare si at jeg er ekstremt deppa over det latterlig dårlige været vi har her i hovedstaden. Nå skal jeg ikke bli veldig sutrete og grinete altså, men det er så grått og trist, og det går utover humøret… Og så sludder det så inn i hampen, og da er det ikke mulig å gå rundt og ta inspirerende bilder til denne bloggen, som liksom skal være så inspirerende. BUHU og haha. Sånn, det var dagens lille kjiping!

Sees senere, fininger. Og dere? Takk for alle tilbakemeldinger på talkshowet vårt. Vi dævver av latter, for dette er så teit som det går an. Og teit skal det være, ikke sant? Teit og kleint er gøy!

Hva står på fredagsplanen?

LOVE LOVE ♥

Annonse