PARADISE HOTEL 2013?

Hei igjen, søtiser.

Jeg har fått en del spørsmål på e-post fra blogglesere som har vurdert å melde seg på Paradise Hotel, og ønsker å høre mine tanker rundt programmet. Jeg tenkte det ville passe å skrive et eget innlegg om dette, så får jeg svart alle dere som lurer, på en og samme gang…

Jeg var naturligvis svært skeptisk til å delta på galskapen, og hadde det ikke vært for at en venninne meldte meg på, ville jeg nok mest sannsynlig aldri blitt med. Jeg måtte egentlig bare le skikkelig av hele opplegget i starten, og glemmer aldri den dagen jeg ble oppringt fra en i castingen. Han mente søknaden min var svært interessant, og det hele ble ganske så morsomt, da jeg ikke visste hva som stod i den. Et telefonintervju ble til en casting og en casting nummer to, og før jeg visste ordet av det, var jeg en av deltagerne som skulle være med fra starten. Det var da jeg begynte å stresse litt og tankene surret i hodet mitt… «Hva kommer mamma og familien til å si?», «hvordan vil det bli i ettertid?», «får jeg beholde jobben?» o.s.v. Det er mye man skal ta stilling til… Man er uten inntekt i to måneder, som er noe å tenke på når man bor for seg selv og har mange faste utgifter. Under oppholdet er det heller ingen mulighet til å ha kontakt med dem hjemme, og har man en shitty dag, og den eneste du vil snakke med er en god venn eller et familiemedlem, så er dette rett og slett helt umulig. Herregud så rart det var å gi fra seg telefonen, og vite at den kanskje ikke skulle bli brukt på hele to måneder… Og den siste samtalen med mamma var veldig rar og trist. Føltes jo som at vi ikke skulle snakke sammen på en hel evighet…Hehe. Det føltes helt rart på det tidspunktet, men jeg glemte telefonen raskt da jeg ble kjent med de andre deltagerne. Det var en tipp topp casting, og alle vi som var der fra starten gikk veldig godt overens. Vi ble gode venner og vi ble veldig glad i hverandre. De andre deltagerne blir på en måte din familie og dine nærmeste venner når man er stuck inni denne boblen, og følelsene forsterkes så til de grader. Jeg ble kjent med noen fantastiske mennesker jeg aldri hadde møtt hvis jeg ikke hadde blitt med, og dette er noe jeg er usedvanlig glad for. 

For min del har tiden etter oppholdet stort sett vært en fornøyelse. Jeg oppførte meg fint og kom godt ut av det hele… Deltagelsen så jeg på som en døråpner i mitt tilfelle, rett og slett fordi jeg har så vanvittig mange spennende planer for fremtiden som ikke tar skade av litt synlighet på TV. Allikevel har jeg fått høre mye dritt, og skal man bli med på et sånt program, må man være forberedt på at flere tusenvis av mennesker kan begynne å hate deg. Så brutalt er det faktisk, og man skal være klar og voksen nok til å tåle å få dritt slengt i trynet. Man skal være forberedt på å høre hvor stygg enkelte mennesker mener at du er, hvor jævla idiot du er o.s.v, men så har du dem som bare vil deg godt. Som skriver helt fantastiske ting til deg, som ser opp til deg og som synes du er tipp topp. Det er dette som er så innmari hyggelig, og tilbakemeldinger man setter uendelig stor pris på. 

Jeg synes naturligvis også at det har vært helt sprøtt å bli sett på som en «kjendis». At fans står og hyler når de ser deg, vil ha autografen og ta bilder med deg. Dette er helt bissart, og jeg har egentlig bare tenkt «sååå koselig, men med meg? Virkelig? Jeg er jo bare en helt normal person». Hysteriet dabber av, og man blir fort glemt etter en deltagelse i et slikt program. Dette tror jeg også kan være skikkelig dritt for enkelte, og er du fan av å være i søkelyset og elsker slik oppmerksomhet, vil du nok gå på en liten smell når folk ikke bryr seg om deg mer. For det er faktisk slik at det ikke går lange tiden før du er ikke- eksisterende. At du til slutt bare blir han eller hun fra det der TV-programmet. Man blir glemt, og må innrette seg deretter… 

For å oppsummere det hele, er jeg svært glad for at jeg ble med. At jeg gikk all in og gjorde noe jeg aldri hadde sett for meg at jeg noen gang ville gjøre. Jeg sitter igjen med en bunch gode minner, en opplevelse for livet og en utvidet vennekrets, og gleder meg til å se hvem som dukker opp på skjermen til neste år. Er du interessert i å være med kan du søke her

 

SMASK